KezdőlapFilmZac Efron és Nicole Kidman új közös filmje a legnézettebb a Netflix-en

Zac Efron és Nicole Kidman új közös filmje a legnézettebb a Netflix-en

-

A Zac Efron és Nicole Kidman főszereplésével készült Családi affér (A Family Affair) című film világszerte meghódította a Netflix előfizetőit. A film, amely június 28-án került be a streaming szolgáltató kínálatába, több mint 26 millió megtekintéssel világszerte a legnézettebb produkciók listájának élére került.

A főszerepekben Zac Efron, Nicole Kidman és Joey King láthatók, és ennek a vígjátéknak már napokkal a megjelenése után sikerült a streaming platform legnézettebb filmjeinek élére kerülnie. A film sikerei ellenére sok néző döbbent le Nicole Kidman és Zac Efron kinézetén, a színészek ugyanis meglehetősen furcsán néznek ki a filmben.

Hirdetés

Több mint 26,8 millió megtekintéssel a produkció 92 országban, köztük Brazíliában, a Bahamákon, Costa Ricán, Panamában, Venezuelában, Ausztriában, Belgiumban, Finnországban, Finnországban, Norvégiában, Máltán, Portugáliában, Romániában, Magyarországon, Szerbiában, Spanyolországban, Egyiptomban, Mauritiuson, Cipruson és Szingapúrban a top 10 legnézettebb film listájának élén áll.

A Családi affér egy meglepő szerelmi történetet tár fel, amely mulatságos következményekkel jár egy fiatal nő, az édesanyja és a főnöke, egy filmsztár számára, akik mindannyian szembesülnek a szerelem, a nemiség és az identitás kérdéseinek bonyodalmaival.

Hirdetés

Zara (Joey King) egy hollywoodi sztár, Chris Cole (Zac Efron) személyi asszisztense, aki egy nap véletlenül találkozik a lány édesanyjával, Brooke-kal (Nicole Kidman). Brooke-nak és Chrisnek csak néhány órára van szüksége ahhoz, hogy rájöjjenek, tagadhatatlanul működik köztük a kémia. Egocentrikus főnökének és édesanyjának románca azonban egyáltalán nincs Zara kedvére. A többgenerációs romantikus coming-of-age komédia végigköveti az egyes szereplők bonyolult történeteit a szerelemről, a nemiség kérdéseiről és az identitásról.

Top 5 legnézettebb film a Netflixen világszerte

Robbanáspont (Trigger Warning)

A második helyen ez az akcióthriller áll 26,3 millió megtekintéssel, méghozzá már a második hete szerepel a rangsorban. Parker (Jessica Alba), a különleges erők kommandós csoportjának harcosa éppen egy tengerentúli bevetésen van, amikor tragikus hírt kap, hogy apja hirtelen meghalt, ezért visszahívják szülővárosába. Ő lesz a családi kocsma tulajdonosa, és újra találkozik volt barátjával, Jesse-szel, aki a jelenlegi seriff (Mark Webber), annak indulatos bátyjával, Elvisszel (Jake Weary) és befolyásos apjukkal, Swann szenátorral (Anthony Michael Hall), miközben megpróbálja megérteni, mi történt valójában az apjával.

A dolgok rosszabbra fordulnak, amikor Parker az igazság keresése közben összeütközésbe kerül egy erőszakos bandával, amely pusztítást végez szülővárosában. Mivel nem tudja, kiben bízhat, Parker a kommandós kiképzésére hagyatkozik, miközben megpróbálja helyrehozni a dolgokat beépített társa, a hacker Spider (Tone Bell), valamint a helyi drogdíler Mike (Gabriel Basso) segítségével.

A gyűjtő (Kiss the Girls)

A gyűjtő, amely 1997-ben került a mozikba, a harmadik legnézettebb film a Netflixen világszerte.

A Morgan Freeman főszereplésével készült filmet eddig 7,1 millióan nézték meg a streaming platformon.

Amikor az unokahúga eltűnik, egy törvényszéki pszichológus összefog az egyetlen nővel, aki megmenekült a sorozatgyilkos elől, aki talán elrabolta a fiatal lányt.

Nász-ajánlat (The Proposal)

A negyedik helyen szintén egy régebbi, 2009-es film áll. A 4,3 millió megtekintéssel rendelkező Nász-ajánlat (The Proposal), ami hamarosan lekerül a streaming platform kínálatából.

A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet (Sandra Bullock), aki ezért túlhajszolt asszisztensét, Andrew-t (Ryan Reynolds) szemeli ki vőlegényjelöltként.

Ultraman: Rising

Az Ultraman: Rising a Netflix produkciója, amely június 14-én jelent meg a streaming platformon, és továbbra is a legnézettebb filmek között van világszerte 3,7 millió megtekintéssel.

Ken Sato, a szupersztár baseballjátékos, visszatér Japánba, hogy magára öltse Ultraman szerepét. Ám a híres szuperhősnek nem lesz könnyű dolga, amikor kénytelen örökbe fogadni egy újszülött szörnyeteget. Satónak le kell győznie az egóját, egyensúlyt kell teremtenie a küldetése és a szülői szerep között, miközben meg kell védenie a szörny bébit azoktól az erőktől, amelyek eltökéltek, hogy kihasználják őt saját sötét terveikhez.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek