KezdőlapSzínesMilyen autókkal hasítanak a magyar popsztárok?

Milyen autókkal hasítanak a magyar popsztárok?

-

A hírességek birtoktárgyai mindig is nagy érdeklődésre tartottak számot, ez alól az autóik sem képeznek kivételt. A magyar popsztárok sem mentesek az autók iránti szenvedélytől, ennek megfelelően sokan közülük lenyűgöző járművekkel közlekednek, amik nemcsak a praktikumot szolgálják, hanem státusszimbólumok is, amelyek tükrözik a tulajdonosok személyiségét és stílusát.

Jöjjön néhány hazai példa!

Király Viktor, az egyik legismertebb magyar énekes és dalszerző egy Mercedes-Benz G-Class-t vezet. Ez a luxus terepjáró nemcsak impozáns megjelenésével, hanem kiemelkedő teljesítményével is lenyűgöző látványt nyújt, kiemelkedve a tömegből. A G-Class, közismert nevén G-Wagen, a Mercedes-Benz ikonikus modellje, amelyet erős motorjai és kiváló terepjáró képességei varázsolnak utánozhatatlanná.

Hirdetés

A népszerű rapper és televíziós műsorvezető, Majka egy Audi Q7 tulajdonosa. Az Audi Q7 egy tágas és elegáns SUV, amelyet fejlett technológiával és luxus belső térrel terveztek. Az autó dinamikus vezetési élményt nyújt, és számos biztonsági funkcióval felszerelt, amelyek garantálják a kényelmes és biztonságos utazást.

Tóth Gabi, az énekesnő, aki manapság folyamatosan borzolja a média kedélyeit, egy BMW X6-tal járja az országot. A BMW X6 egy sportos SUV, amely egyesíti a coupék eleganciáját és az SUV-k robusztusságát. Az X6 erőteljes motorja és sportos megjelenése miatt népszerű választás azok körében, akik dinamizmust és luxust keresnek egy autóban.

Hirdetés

Molnár Ferenc Caramel, a Megasztár egykori győztese egy Range Rover Sport tulajdonosa. A Range Rover Sport a luxus terepjárók egyik legismertebb modellje, amelyet elegáns dizájnja és kiemelkedő terepjáró képességei tesznek vonzóvá. Az autó belső tere prémium anyagokkal, és számos modern technológiai funkcióval büszkélkedik, amelyek növelik a vezetési élményt.

Rúzsa Magdolna, egykori tehetségkutatós, jelenlegi rocksztár egy Porsche Cayenne-t vezet. A Porsche Cayenne egy luxus SUV, amely sportos teljesítményt és elegáns megjelenést kínál. Az autó erőteljes motorjai és fejlett vezetési dinamikája miatt a Cayenne a sportos és elegáns járművek kedvelőinek egyik kedvence.

Akár már most is beparkolható odahaza a celebjárgány!

Ezek a járművek, meg még persze mellettük megannyi egyéb modell is, újonnan határozottan sokat követelnek anyagi szinten, ám használtan is pazar tulajdonságokkal megvásárolhatóak. Ekkor kifejezetten hangsúlyos a jármű előéletének alapos ellenőrzése, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a kiválasztott autó megfelelő állapotban van-e, és nem rejt-e magában ismeretlen problémákat.

A Vehicle Identification Number (VIN), azaz a járműazonosító szám közbenjárásával a carVertical oldalán végzett dekódolásnak köszönhetően nem okozhat fennakadást részletes információkat gyűjteni az érintett autó múltjáról és műszaki állapotáról. Az olyan égető, és semmiképpen sem kikerülhető kérdésekre így nyomban megszülethetnek a releváns, hiteles feleletek: szenvedett-e el káreseményt a kocsi, milyen fotók készültek róla az utóbbi években, milyen jellegű karbantartási és szervízmunkákat végeztek el rajta, akadt-e bárminemű gond jogi színtéren, vagy a tulajdonosi szerepkör tekintetében.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek