KezdőlapSzínesLady Gaga zseniális produkciót nyújtott a párizsi olimpia megnyitóján

Lady Gaga zseniális produkciót nyújtott a párizsi olimpia megnyitóján

-

Lady Gaga lenyűgöző előadást nyújtott a 2024-es párizsi olimpiai játékok megnyitóján. Az amerikai énekesnő az első zenei fellépő volt az est folyamán, amit Celine Dion drámai produkciója zárt.

A Grammy- és Oscar-díjas előadó a Szajna partján kezdte előadását, ahol „Mon Truc en Plumes” című dalt énekelt, tisztelegve a francia balett-táncos, színész és énekes Zizi Jeanmaire előtt.

Hirdetés

Lady Gaga nyolc táncossal körülvéve adta elő produkcióját, akik rózsaszín tollakkal rajongták körül. Az énekesnő egyedi Dior öltözetet viselt.

„Bár nem vagyok francia művész, mindig is nagyon különleges kapcsolatot éreztem a francia emberekkel és a francia zenével. Nem akartam mást, mint egy olyan előadást létrehozni, amely felmelegíti Franciaország szívét, ünnepli a francia művészetet és zenét, és egy ilyen jelentős alkalommal emlékezteti mindenkit a világ egyik legvarázslatosabb városára – Párizsra” – írta az énekesnő az X-en az előadása után.

Hirdetés

Lady Gaga produkció nem élőben ment, előre felvették azt, de az énekesnő képviselői nem nyilatkozta arról, hogy ez miért történt így.

A fellépés előre rögzített volt, és Gaga képviselői nem válaszoltak azonnal a kérdésre, hogy miért volt előre felvéve az előadás.

A héten több pletyka is szárnyra kapott, miszerint Lady Gaga és Celine Dion egy duettben fog fellépni a párizsi olimpia nyitónapján.

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek