KezdőlapZeneVideóklipekKefir feldolgozta a V-Tech legnagyobb slágerét, a rajongók pedig egyenesen imádják

Kefir feldolgozta a V-Tech legnagyobb slágerét, a rajongók pedig egyenesen imádják

-

DJ Szatmári, Szakos Andi, Kefir és Raul közösen gondolta újra a V-Tech Vele minden jó című slágerét.

DJ Szatmári, Szakos Andi, Kefir és Raul közösen gondolta újra a V-Tech Vele minden jó című slágerét, és nemrég az új változat videóklipje is felkerült a YouTube-ra. A feldolgozás tíz hónapos szervező és stúdiómunkával született meg, ahogy arról maguk az alkotók is beszámolnak a videó leírásában.

Hirdetés

A Vele minden jó eredetileg 1998-ban jelent meg a V-Tech Vétkezz velem! című albumán, és Kefir (Kecskés Tibor) most újra vállalta, hogy elénekli a dalt, ezúttal új felállásban, a Megasztárból ismert Szakos Andival, a népszerű rapperrel, Dajka Raullal és DJ Szatmári közreműködésével.

Szakos Andreát 2012-ben, a Megasztár 6. évadában ismerte meg az ország, és végül a második helyen végzett a versenyben.

Hirdetés

Szakos Andi és DJ Szatmári (Szatmári István) már korábban is dolgoztak együtt, egy régi nyári slágert, a Páratlan Párost is feldolgoztak közösen, de Raul is dolgozott már a népszerű lemezlovassal és producerrel a Ne magyarázz című dalon, 2014-ben.

„Nagyon kellemes hallgatni! Végre egy olyan feldolgozás, amit rongyosra lehetne hallgatni, ha még a kazettás korszakot élnénk! Ismét egy pezsdítő nyári top listás zene! Gratulálok!” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Mit is mondhatnék, a múlt és a jövő újra találkozott a dalban. Kellemes hangszerelés és önfeledten lehet hangosan énekelni. Vele minden Jó. Szép munka Gratulálok” – fűzte hozzá egy másik.

„Én nem tudom mi lelte a magyar zenészeket,hogy rengeteg retró dalt öltöztetnek új stílusba,de ha így folytatják,akkor egyszer talán az egyik csapatból vagy egyéni előadóról előbb utóbb a tengeren túlról is tudni fognak. Szuper dal” – jegyezte meg egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a feldolgozás?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek