KezdőlapSzínesEz a jóképű férfi elbűvölte hangjával az amerikai tehetségkutató zsűrijét

Ez a jóképű férfi elbűvölte hangjával az amerikai tehetségkutató zsűrijét

-

Sam Cieri neve talán nem mond olyan sokat, mint a tehetsége, amelynek híre bejárta már a nagyvilágot. A férfit hihetetlen hanggal áldotta meg a sors, és ezt Amerika egyik legnépszerűbb tehetségkutatójának a zsűritagjai is elismerték.

Az álmodozó New Jersey-i születésű férfi nem fogta vissza magát a műsorban: a produkciójával nemcsak a közönséget vette le a lábáról, hanem a mentorokat is, akiknek szó szerint leesett az álluk, amikor Cieri énekelni kezdett.

Hirdetés

A fiatalember pontosan tudta, hogyan aknázhatja ki a tehetségét: zongorakísérettel adta elő a dalt, amihez füstös, elbűvölő hangot társított, felruházva a teljesen egyedi, saját énekesi stílusjegyeivel. Technikailag egy csúcsprodukciót tett a zsűri elé, amivel sikerült elérnie a kívánt hatást.

A hallgatóságot száz százalékban megnyerte magának. És hogy további bizonyítékokat mutasson a saját zenészi képességeire, Cieri előadta saját, eredeti dalát is a műsorban, a „What Makes You Sad” című szerzeményt, amelyet az indie stílust képviselő zenekarával, a Nicotine Dolls-szal közösen szerzett.

Hirdetés

A zsűriszékben ülő Heidi Klum és Sofía Vergara nagy rajongója volt Sam Cierinek, ezért mindketten állva tapsolták meg. Bár Simon Cowell ülve maradt, a produkció végén elismerően emelte fel a hüvelykujját az énekesnek.

Klum így fogalmazott: „Mintha Rod Stewartnak és John Mayernek lenne egy gyereke”, mire Cieri, értve a viccet, így válaszolt: „Ők a szüleim”. Klum ezután hozzátette: „Nagyon, nagyon különleges hangod van”.

Vergara sem szégyellte kifejezni az érzéseit: „Annyira más és vonzó vagy, és tudod mit, szerintem ez a te pillanatod, Sam”. Cowell szólt bele utoljára: „Tudod, mi a nagyszerű, Sam? Hogy ez igazán hiteles volt. Nagyon őszinte voltál hozzánk is… Olyan volt, mintha lenyeltél volna egy nagyszerű énekest, mert ahogyan beszélsz, mintha valaki más lenne benned”.

Cowell ezután szavazásra bocsájtotta Cieri produkcióját, bár az egészet puszta formalitásnak tartotta, hiszen mindenki tudta, mi lesz a vége: Cieri három igent is kapott. Ő volt az egyik nagy esélyese a tehetségkutatónak, de végül kilépett a műsorból.

Sam a TikTok-on magyarázta el a rajongóinak a döntését: a producerek megpróbálták megváltoztatni a Nicotine Dolls zenekarának a márkáját, és szükség volt erre a lépésre, hogy ezt megakadályozza.

A producerei ugyanis csak szólóénekesként engedték fellépni a tehetségkutatóban, a zenekara nélkül, amit ő nem szeretett volna, de végül kiegyeztek, hogy a Nicotine Dolls képviselőjeként fog színpadra állni. Csakhogy a producerek további nyomást gyakoroltak rá, így Cieri inkább kiállt az elvei mellett, és visszalépett a versenyből.

Az America’s Got Talent 17. évadában való szereplése óta Cieri a Nicotine Dolls-nak szenteli a tehetségét. Úgy tűnik, hogy a döntés, hogy a fiatalember elhagyta a műsort, indokolt volt, mivel a csapat óriási sikereket ért el azzal, hogy a tagok ragaszkodtak az eredeti terveikhez.

Jelenleg a Nicotine Dolls-nak több mint 200 ezer feliratkozója van a YouTube-on, és több olyan videójuk is létezik, melyek nézettsége meghaladta az egymilliót.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek