KezdőlapFilmHatalmas siker a Netflix új filmje, amin garantáltan hangosan fogsz nevetni

Hatalmas siker a Netflix új filmje, amin garantáltan hangosan fogsz nevetni

-

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley (Beverly Hills Cop: Axel F) nemrég jelent meg a Netflixen, és hozza az eredeti film szellemiségét és humorát. Eddie Murphy most Axel Foley, a különc detroiti nyomozó szerepében tér vissza, és ez az új kaland a franchise régi rajongóit, ugyanakkor a nézők új generációit is magával ragadja.

Axel Foley nyomozó visszatér Beverly Hillsbe, hogy a várost fenyegető új bűnügyek után nyomozzon. Ezúttal egy bonyolult összeesküvéssel kerül szembe, amelyben magas szintű korrupcióra derül fény. A folytatásnak sikerült megőrizni az eredeti film intenzív akció és pikáns humor közötti kombinációját.

Hirdetés

Axel Foley megőrzi sajátos stílusát és nonkonformista megközelítését, amivel ismét kiemelkedik Beverly Hills-i társai közül. A régi barátokkal és új szövetségesekkel való kapcsolatai mélyebbé teszik a történetet, és felejthetetlen pillanatokat nyújtanak.

Eddie Murphy alakítása ezúttal is ugyanolyan energikus és magával ragadó, ahogy azt megszokhattuk tőle, de a nézők több régi kedvencüket is viszontláthatják. Judge Reinhold és John Ashton is visszatérnek ikonikus szerepeikben, mint William „Billy” Rosewood és John Taggart, hozzájárulva a nosztalgikus hangulathoz. Az új karaktereket alakító színészek pedig, mint Joseph Gordon-Levitt és Kevin Hart, frissességet és új dinamikát biztosítanak.

Hirdetés

A filmet Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezték, akik Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) című akcióthrilleren is közösen dolgoztak. Sikerül megragadniuk az eredeti „Beverly Hills-i zsaru” filmek esszenciáját, és tökéletesen ötvözik az akció és a vígjáték elemeit.

A filmet a kritikusok és a nézők egyaránt lelkesen fogadták. A kritikusok különösen Eddie Murphy alakítását dicsérték, és azt, ahogyan a készítőknek sikerült megőrizniük a sorozat eredeti hangulatát, ugyanakkor az akció és a humor közötti egyensúlyt is értékelték.

A film a megjelenése óta gyorsan a Netflix egyik legnépszerűbb produkciójává vált, és sokan már most további folytatásokban reménykednek.

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley a sikeres és közkedvelt széria méltó folytatása, a lebilincselő történettel és a kiváló alakításokkal tiszteleg az eredeti filmek előtt, miközben friss élményt nyújt az új generációk számára is.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek