KezdőlapSzínesAndrea Bocelli és kislánya, Virginia ezzel a gyönyörű duettel hódította meg a...

Andrea Bocelli és kislánya, Virginia ezzel a gyönyörű duettel hódította meg a világot

-

Andrea és Virginia Bocelli közösen adták elő a Hallelujah című dal feldolgozását.

Andrea Bocelli lányával, Virginia Bocellivel adta elő Leonard Cohen egyik legnépszerűbb dalát, a Hallelujah-t, a BBC Strictly Come Dancing című műsorában, egy brit táncverseny-show-ban, amelyben hírességek profi táncosokkal társulva versenyeznek főleg társastánc valamint latin táncok műfajában.

Hirdetés

Andrea Bocelli gyakran énekel együtt Virginiával, és ezt a dalt is előadták már közösen néhány éve. A dalt Virginia kezdi el angolul, Andrea, aki gitáron kíséri őt, a refrénnél csatlakozik hozzá, majd olaszul folytatja a dalt, miközben a színpadon megjelenik a versenyző táncos pár is.

A dal második felét apa és lánya már együtt énekli angolul.

Hirdetés

A Hallelujah Leonard Cohen kanadai énekes dala, amely eredetileg a Various Positions című albumán jelent meg 1984-ben, de kezdetben nem volt nagy siker. Csak 1991-ben tett szert nagyobb népszerűségre, amikor John Cale walesi rock-multi-instrumentalista és zeneszerző kiadta a saját verzióját, ami aztán Jeff Buckley-t is inspirálta, és a dal 2004-ben a Rolling Stone „Minden idők 500 legjobb dalának” listáján a 259. helyre került, azóta pedig még népszerűbb lett, különösen miután Cale verziója szerepelt az első Shrek filmben 2001-ben.

„Virginia egy az egyben az édesanyjára hasonlít, gyönyörű” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Egy bőgőmasina vagyok!!! Nem tudom megmagyarázni, hogy miért és mit csinál velem Andrea, de amint elkezd énekelni, sírni kezdek!!! Gyönyörű gyönyörű előadás, mint mindig” – fűzte hozzá egy másik.

Nektek hogy tetszik a duett?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek