KezdőlapSzínesA gyönyörű énekesnő olyan lenyűgözően énekli Az Operaház Fantomja dalát, hogy 4...

A gyönyörű énekesnő olyan lenyűgözően énekli Az Operaház Fantomja dalát, hogy 4 férfi kollégája is lenyűgözve hallgatta

-

Nicole Scherzinger emlékezetes fellépése Az operaház fantomja Christine-jeként négy korábbi fantommal.

Nicole Scherzinger elképesztő előadása Az operaház fantomja Christine-jeként négy korábbi fantommal olyan emlékezetes produkció volt, ami méltán beírta magát a musical történelmébe.

Hirdetés

Nicole hangja hihetetlen erővel hat a színpadon, miközben elénekli a musicalszínház egyik legnehezebb dalát. Szenvedélye és technikai képességei minden kétséget kizáróan bebizonyítják sokoldalúságát és azt, hogy az énekesnő ebben a műfajban is megállja a helyét, nemcsak a popszakmában.

De ami igazán felejthetetlenné teszi ezt az előadást, az az, hogy négy korábbi fantom is színpadra lép az énekesnővel, és ahogy a hangjuk összeolvad és együtt szárnyal, az egyszerűen varázslatos.

Hirdetés

A kísérteties nyitóhangoktól a felvillanyozó fináléig Nicole és a fantomok valósággal elvarázsolják a közönséget, és a mély átélés, amivel előadják a dalt, minden hangban és gesztusban tisztán tükröződik.

Ez az a fajta előadás, ami az utolsó hang után még sokáig megmarad az ember fejében és lelkében. Nicole Scherzinger lenyűgöző énekhangja és a fantomok összhangja olyan zenei élményt nyújtanak, ami már-már a transzcendencia határát súrolja.

Nektek hogy tetszik a produkció?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek