KezdőlapSzínesA 9 éves kislány úgy énekli Tina Turner ikonikus dalát, hogy attól...

A 9 éves kislány úgy énekli Tina Turner ikonikus dalát, hogy attól a te szád is tátva marad

-

Pranysqa Mishra bejutott az America’s Got Talent élő adásába, miután a válogatón nyújtott fantasztikus teljesítményének köszönhetően Heidi Klum megnyomta az arany gombot.

A 9 éves floridai kislány lenyűgözte a zsűrit és a stúdió közönségét Ike és Tina Turner River Deep-Mountain High című dalának előadásával, ami annál is meglepőbb volt, mivel Pranysqa a produkciója előtt szerény, félénk kislánynak tűnt, akitől senki nem várt ilyen erőteljes hangot.

Hirdetés

Mielőtt színpadra lépett volna Pranysqa videóchaten beszélt a nagymamájával, és elmondta, hogy leginkább a köztudottan kritikus Simon Cowell véleményétől tart, de ennek ellenére izgatott volt, hogy megmutathatja a tehetségét.

„Mindig is imádtam énekelni. Boldoggá tesz. Már 4 éves koromban is úgy tettem, mintha mikrofon lenne a kezemben, és úgy énekeltem, mintha az egész világnak énekelnék” – mondta a versenyző.

Hirdetés

„Úgy érzem, szó szerint álmodom, mert az a nagy álmom, hogy nagyon sok ember előtt énekelhetek, és ott állhassak azon a nagy színpadon. Ez most valóra válik” – tette hozzá.

A zsűritagok kérdésére válaszolva Pranysqa elárulta, hogy Aretha Franklin, Whitney Houston és Tina Turner a kedvenc énekesei, amikor pedig arra kérték, nevezze meg a kedvenc zsűritagját, Sofia Vergarát és Heidi Klumot választotta, amin Cowell viccesen élcelődött is egy kicsit, mintha megsértődött volna. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy ha továbbjut, először a nagymamáját szeretné felhívni, hogy megossza vele az örömhírt.

Amikor énekelni kezdett, azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy színpadra született, és produkció végén már az egész stúdió állva tapsolt. „Te jó ég, erre nem számítottam. Sok mindenre számítunk, de erre nem számítottam” – mondta Heidi Klum.

Heidi Klum zsűritársai véleményét meg sem várva megnyomta az arany gombot a következő szavakkal: „Szeretném, ha felhívnád a nagymamádat, és elmondanád neki, hogy Heidi Klum megnyomta neked az arany gombot.”

Pranysqa könnyek közt fogadta Klum és a családja gratulációit a színpadon, a színfalak mögül pedig a korábbi ígérethez hűen felhívták a nagymamáját.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek