KezdőlapZeneVideóklipekHatalmas siker T. Danny új dala, amelyben volt barátnőjének üzent - A...

Hatalmas siker T. Danny új dala, amelyben volt barátnőjének üzent – A ‘Szívtipró’ lesz a nyár nagy slágere

-

T. Danny legújabb videóklippje a Szívtipró című dalhoz június 19-én jelent meg, és igazi „véres bombaként” robbant, azóta már majdnem 300 ezer megtekintést kapott a YouTube-on.

A dal egyrészt egy nagy szerelmi csalódásról szól – ezzel valószínűleg exének, Kecskés Enikő modellnek üzenhetett, akivel korábban igazi álompárt alkottak, de aztán viharos szakításuktól volt hangos a média. Bár nemrég még az a hír járta, hogy a szerelmesek kibékülhettek, a videó megjelenése ennek az ellenkezőjére utal.

Hirdetés

Enikő és Dani kapcsolatát nagy figyelemmel követte a média, és bár több alkalommal is szétmentek, majd újra kibékültek, legutolsó szakításuk véglegesnek tűnik, és Enikő egy interjúban nyíltan beszélt arról, hogy „lezárták közös történetüket.”

Valószínűleg erre a „kitálalásra” utalhatnak a Szívtipró következő sorai is: „Exem kitálal egy podcast-ben, Úgy tűnik ennyire rossz lettem, De mesélhetek én is…hol kezdjem?”

Hirdetés

Az már a videó első képkockáiból nyilvánvaló, hogy Daninak láthatólag elege van az őt övező médiafigyelemből és a rosszindulatú támadásokból, és ezzel a dallal egyértelmű választ ad a gyűlölködőknek: ő itt marad, akár tetszik, akár nem.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek