KezdőlapFilmHatalmas siker az új olasz vígjáték a Netflix-en: könnyesre fogod nevetni magad!

Hatalmas siker az új olasz vígjáték a Netflix-en: könnyesre fogod nevetni magad!

-

Magyarországon is meghódította a nézők szívét az A nagyi örökségének ára című vígjáték.

A nagyi örökségének ára (angolul The Price of Nonna’s Inheritance, eredeti olasz címén pedig: Ricchi a tutti i costi) nemrég került be a Netflix kínálatába. A film egy 2022-es olasz vígjáték, a Drága családunk (The Price of Family, olaszul: Natale a tutti i costi) folytatása.

Hirdetés

A filmet Giovanni Bognetti rendező írta és rendezte, a szereplőgárda pedig ugyan az, akivel már megismerkedhettünk az előző részben. Az alkotás remek nézettséget produkál a világban, Magyarországon is a 10 legnézettebb filmek között van jelenleg.

Amikor Giuliana nagymama beleszeret egy kétes szándékú, pimasz udvarlóba, a családja titkos tervet eszel ki, hogy megvédje a nonna életét és az örökségüket, még egy gyilkossági kísérlettől sem riadva vissza ennek érdekében, miközben az álomesküvőre készülnek.

Hirdetés

A film humora nagyrészt a család dinamikájából ered, és alapvetően egy könnyed vígjáték, ami nem akar többnek látszani annál, ami. Bár a történet nem tartogat hajmeresztő csavarokat, a fekete komédiák kedvelőinek kellemes kikapcsolódási lehetőség lehet.

Íme egy kis előzetes, hogy te is kedvet kapj hozzá!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek