KezdőlapSzínesA fiatal énekesnő olyant énekelt a tehetségkutatóban, hogy a közönség percekig állva...

A fiatal énekesnő olyant énekelt a tehetségkutatóban, hogy a közönség percekig állva tapsolt

-

Liv Warfield korábban már fellépett a világ legnagyobb énekeseivel – többek között Prince-szel is – de szerette volna megmutatni, hogy egyedül is képes helyt állni a színpadon, ezért jelentkezett az America’s Got Talent versenyébe. A válogatón saját szerzeményét, a „Stare” című dalt adta elő zenekarával, és fergeteges hangulatot teremtett a stúdióban.

„Sok színpadon megfordultam már, és egyszerűen csak örülök, hogy itt lehetek, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Csak ezt akarom képviselni” – mondta Liv még a produkciója előtt.

Hirdetés

Miután bemutatkozott, és beszélt korábbi tapasztalatairól a szakmában, Simon Cowell megkérdezte tőle, mi a véleménye a zeneiparról, mire az énekesnő azt válaszolta: „Ez az iparág nagyon nehéz, mert a dolgok idővel megváltoztak, de én továbbra is próbálkozom, mert inspirálni akarom az embereket, mert nem adtam fel, és nem is fogom feladni.”

Ami ezután következett, az szinte hihetetlen volt, és a zsűritagokat is meglepte. Warfield a zenekarával együtt olyan fergeteges hangulatot teremtett, mint egy igazi koncerten. Egy rendkívül dinamikus saját dalt adott elő, és már az első hangoknál egyértelművé vált, hogy fantasztikus hangja van.

Hirdetés

Simon Cowell és zsűritársai, Howie Mandel, Sofia Vergara és Heidi Klum, valamint a műsorvezető Terry Crews mind lenyűgözve nézték végig a produkciót.

„Olyan volt, mintha – jó értelemben – arcon vágtak volna, az energiád, a zenekar, a sok évnyi frusztráció. És idejöttök, és sajnálom, nem tudok igent mondani” – mondta Cowell, mire a közönség soraiban többen is értetlenül néztek.

Cowell azonban még ugyanazzal a lendülettel felállt, és megnyomta az aranygombot, egyenes ágon az élő adásba juttatva a versenyzőt, majd felsietett a színpadra, hogy személyesen gratuláljon neki.

„Mindannyian azért csináljuk ezt, mert annyira szeretjük. A zenéért élünk” – mondta Liv, hozzátéve, hogy nagyon hálás a kapott lehetőségért.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek