KezdőlapSzínesLászló Attila édesanyjával énekli a 'Nincs senki olyan szép' című dalt Anyák Napja...

László Attila édesanyjával énekli a ‘Nincs senki olyan szép’ című dalt Anyák Napja alkalmából

-

Május 5-én ünnepeljük az Anyák Napját, ebből az alkalomból pedig megköszönjük édesanyánknak, hogy szeretett, felnevelt és gondunkat viselte minden nehézségek árán.

Az év egyik legszebb ünnepe alkalmából számos dal született már, énekeseink számos alkalommal énekelte meg a világ egyik legnagyobb kincsének szeretetét. Ez a nap arra is lehetőséget ad, hogy minden olyan nőt ünnepeljünk, aki szeretetteljes gondoskodással és odaadással gyerekei, szerettei mellett.

Hirdetés

E neves alkalomból László Attila édesanyjával közösen lepte meg rajongóit, az énekes zongorán játszotta el Győri Szabó József – Nincs senki olyan szép című dalát, a dalba édesanyja is bekapcsolódott.

Az aranytorkú énekes édesanyjától, Boros Évától örökölte tehetségét, a meghitt családi pillanat minden rajongónak mosolyt csalt a szívébe.

Hirdetés

„Köszönöm Attila, hogy láthattuk, hallhattuk ezt a csodás duettet az ÉDESANYÁDDAL! Volt kitől örököld a tehetségeket. Mindkettőtöknek Gratulálok!” – írta egyik rajongó az énekes közösségi oldalán.

„Istenem de kedvesek vagytok együtt! Legnagyobb boldogság neked Éva, hogy ilyen csodálatos fiad van, akit nem csak Te szeretsz, hanem mi is oly sokan. Legyen Boldog szép napotok!” – írta egy másik.

„Boldog anyák napját kívánok édesanyádnak!! Nagyon szép előadás ( most már tudom kitől örökölted a hangodat) Gratulálok és sok sikert és jó egészséget kívánok szeretettel!!” – fűzte hozzá egy harmadik.

Nektek hogy tetszik Attila és édesanyja duettje?

Fotó: László Attila/Facebook

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek