KezdőlapSzínesKorda György és Balázs Klári egy gyönyörű dalban énekelte el szerelmét, amivel...

Korda György és Balázs Klári egy gyönyörű dalban énekelte el szerelmét, amivel sokak szemébe könnyeket csaltak

-

Korda György és Balázs Klári a Csináljuk a fesztivált! fináléjában léptek először színpadra televízióban új, Pesti mese című dalukkal 2022 májusában, és a produkció sokak szemébe könnyeket csalt.

A dal méltó összegzése a házaspár figyelemre méltó életútjának és egymás iránti szeretetének, így nem csoda, hogy többen is elérzékenyültek a stúdióban, miközben a Korda házaspár előadta saját pesti meséjét a Duna televízió showműsorának döntőjében.

Hirdetés

„Hallgassanak meg tőlünk egy mesét, egy mesét, amit két csodálatos ember mesél el nekünk, akikkel volt szerencsénk megismerkedni a műsornak hála. Kérnék egy régi zenét, Gyuri, Klári, tőletek pedig egy pesti mesét” – konferálta fel a két zsűritag fellépését Fodor Imre műsorvezető.

Korda György a dal első sorait még egyedül adta elő, majd csatlakozott hozzá Balázs Klári is, akivel már több mint 40 éve élnek boldog házasságban – ahogy arra a dal egyik sora is utal.

Hirdetés

„Egy életút. Egy sikeres művészi pályafutás összegzése. „Ez most jutalomjáték”. Az volt, és végtelenül megható jutalomjáték. Nem lehetett nem elérzékenyülve hallgatni a csodálatos hangokat, és azt kívánni, ne érjen véget! Ajándék volt ez nekünk nézőknek, és remélve, hogy még sokáig halhatjuk jutalomjátékként minden előadásukat” – írta egy hozzászóló a YouTube-on is megjelent videóhoz.

Egy másik felhasználó pedig a Korda házaspár teljes pályafutását méltatva így fogalmazott: „Hiteles, értékes, példaértékű, amit a Kordáék csinálnak, legyen az bármilyen koncert, fellépés, műsor, riport!”

„Ismerjék el Kossuth-díj adományozásával Korda György zenei pályáját, életművét és munkásságát! Hogy lehet, hogy mindenki Gyurijának még nincs Kossuth-díja?! Korda Györgyöt egy emberként szereti az összes magyar ember” – írta egy harmadik.

Az évszázad első számú slágere végül a közönség és a zsűri pontszámai alapján a Solymos Antal szövegíró és Schöck Ottó zeneszerző által 45 éve megalkotott, Korda György előadásában ismertté vált Lady N lett. Így a műsor a dalt előadó Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek