KezdőlapVegyes"Két angyal énekel" - Josh Groban és Andrea Bocelli gyönyörű duettje szívbemarkoló...

„Két angyal énekel” – Josh Groban és Andrea Bocelli gyönyörű duettje szívbemarkoló erővel hat

-

Ha még nem hallottad Andrea Bocelli és Josh Groban szívmelengető duettjét a „We Will Meet Once Again” című dallal, akkor mindenképpen érdemes meghallgatnod. A két legendás énekes közös előadása annyira gyönyörű, hogy szinte lehetetlen könnyek nélkül végighallgatni.

Josh Groban volt az, aki feltöltötte a videót a YouTube csatornájára. Ő és Andrea Bocelli egymás mellett állnak a színpadon a hivatalos videóban, a zene önmagában is csodálatos, és elrepít egy másik világba. A videó pedig végképp magával ragad, és még gazdagabbá teszi az élményt.

Hirdetés

Andrea és Josh 20 éve barátok, így hihetetlennek tűnik, hogy csak néhány éve vették fel először ezt a duettet, ami mindkét énekes albumán megjelent – az Andrea Bocelli által készített Si és a Josh Groban által készített Bridges című albumokon is szerepel.

A videót a lenyűgöző olaszországi Portovenere városában vették fel, amely a tengerparton található, Pisától 90 km-re. Az első képsorok bemutatják a gyönyörű tájat, valamint a koncert előkészületeit, majd Josh Groban és Andrea Bocelli közös fellépésének képsorai következnek.

Hirdetés

A közönség elbűvölve és elragadtatva figyeli, ahogy a páros olaszul énekel, és a hangjuk gyönyörűen kiegészíti egymást.

A YouTube felhasználói szintén imádták a közös dalt, és ez a hozzászólásokból is egyértelműen látszik.

„Gyönyörű képi világ plusz a két legnagyobb énekes, akik együtt énekelnek, ez maga a tökéletesség” – írta egy kommentelő, egy másik pedig így fogalmazott: „Könnyek szöktek a szemembe. Igazán áldottak vagyunk, hogy két ilyen mennyei angyal énekel nekünk itt a Földön, hogy mi is hallhassuk az éneküket.”

Nektek hogy tetszett a produkció?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek