KezdőlapSzínes"Ez tényleg egy mestermű" - a fiatal férfi úgy énekli a Queen...

„Ez tényleg egy mestermű” – a fiatal férfi úgy énekli a Queen dalát, ahogy még soha nem hallottad

-

Kodi Lee 2019-ben tűnt fel először az America’s Got Talentben, ahol saját dalaival és ismert dalok feldolgozásaival egyaránt lenyűgözte a zsűrit és a közönséget.

A jogilag vak és autista Kodi Lee fantasztikus tehetség, akinek első meghallgatása több mint 300 millió megtekintést ért el. 2024-ben visszatért a műsor színpadára a Fantasy League évadban Howie Mandel csapatának tagjaként, és az ő tanácsára adta elő a Queen Bohemian Rhapsody című slágerét saját egyedi feldolgozásában.

Hirdetés

Bár nehéz elképzelni ennek a dalnak olyan verzióját, amit még nem hallottunk, hiszen rengetegen feldolgozták azt az évek során, Kodinak mégis sikerült valami újat mutatnia.

Bár Heidi Klum és Mel B egyaránt megjegyezték, hogy jobban szeretik, amikor saját, eredeti dalait adja elő, mivel azokkal igazán megmutathatja az egyéniségét, mindkettőjüket lenyűgözte a produkció, és gratuláltak az énekesnek.

Hirdetés

„Sokat használjuk a „sztárminőség” szót, de te, Kodi, tényleg sokat fejlődtél az évek során, amióta megismertünk, és egyre nagyobb művész lettél. Sosem adtad fel, és a döntő nem lenne ugyanaz nélküled” – fogalmazott Simon Cowell.

De Kodi Lee nemcsak a stúdió közönségét, hanem a műsor nézőit is megnyerte magának, és a videóhoz számtalan bátorító és dicsérő hozzászólás érkezett, amikben sokan megjegyezték, hogy Freddie Mercury büszke lenne rá azért, ahogy előadta a dalt.

„Kodinak elképesztően ritka tehetsége van ahhoz, hogy különböző zenei műfajokban tudjon énekelni. Mindegyikben megállja a helyét!” – írta egy hozzászóló.

„Ez a verzió semmihez sem hasonlítható, amit eddig bárki hallott. Ez tényleg egy mestermű. Kodi egy csodálatos ajándék a világnak. Folyamatosan megváltoztatja a világot azzal, hogy önmagát adja” – tette hozzá egy másik felhasználó.

Nektek hogy tetszik Kodi Lee produkciója?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek