KezdőlapZeneVideóklipekDavid Guetta és a OneRepublic feldolgozta a 2000-es évek román világslágerét, és...

David Guetta és a OneRepublic feldolgozta a 2000-es évek román világslágerét, és hatalmasat robbantottak vele

-

David Guetta és a OneRepublic zenekar közös kislemezzel lepte meg a rajongókat „I Don’t Wanna Wait” című, amely a magyarok által is igen kedvelt nemzetközi román sláger, a „Dragostea din tei” átdolgozása.

Az O-Zone 2003-ban kiadott világslágerét, a „Dragostea din tei”-t dolgozta át David Guetta és a OneRepublic zenekar. Bár a román együttes dalából az évek során számos változat készült, eddig talán egyik sem érte el azt a sikert, amit most a „I Don’t Wanna Wait”.

Hirdetés

A Dan Bălan által komponált refrénnel megfűszerezett dalt először a 25 éves Ultra Music Festivalon adta elő David Guetta és a zenekar frontembere, Ryan Tedder.

A dal videóklipje április végén jelent meg, és akkora a sikere, hogy már elérte a 10 milliós nézettséget is.

Hirdetés

„Ha ezek a srácok azt hiszik, hogy 20 év elég ahhoz, hogy elfelejtsük az O-Zone-t, akkor tévednek” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

„20 éve a legjobb dance dal! Szép választás David! 2004-ben az egész világ a NUMA NUMA YEEEEEEEEEEEEEEEEEAAHHH!-t énekelte” – írta egy másik.

„Dan Bălan Rihannát, Guettát és a One Republicot inspirálta. Ez elképesztő! És olyan jól hangzik 2024-ben” – jegyezte meg egy harmadik.

Nos, nektek hogy tetszik az „I Don’t Wanna Wait”? Van olyan jó, mint a „Dragostea din tei”?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek