KezdőlapSzínesJennifer Hudson úgy énekli a Hallelujah című dalt, hogy attól neked is...

Jennifer Hudson úgy énekli a Hallelujah című dalt, hogy attól neked is tátva marad a szád!

-

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a „Hallelujah” című dal a világ legfeldolgozottabb slágere! Számtalan változata készült már az évek során, de Jennifer Hudson szívhez szóló „Hallelujah”-ja a Royal Albert Hallban tényleg páratlan. Az R&B-sztár a Global Citizen Prize ünnepségen adta elő Leonard Cohen klasszikusát, amit a közönség elámulva hallgatott.

Bár sokan nem nézték volna ki Jennifer Hudsonból, hogy egy klasszikus hangszer kíséretében fakad majd dalra, ez most megtörtént. Egy igazán mennyei énekdallammal nyitotta a dalt, majd szenvedélyesen adta elő a nyitó strófát.

Hirdetés

El kell ismerni, Jennifer hangja csodálatos, és ahogy belevágott a dalba, hihetetlen dinamikai kontrollt mutatott be, amellyel könnyedén előcsalogatta a dal igazi szépségét. A videó, ami megörökítette ezt a fantasztikus produkciót, több mint 16 millió megtekintést gyűjtött be az online felületen.

Hudson csak a legminimálisabb zongorakísérettel indította a műsort, és ezzel minden figyelmet az énekére helyezett. A refréntől kezdve egy kórus és egy teljes zenekar csatlakozott hozzá, hogy még csodálatosabbá tegye az élményt. Jennifer Hudson végig ragyogott a színpadon, és remekül kiegészítették egymást a kórussal.

Hirdetés

A rajongók nem tudtak betelni az énekesnő páratlan produkciójával, és olyan kommenteket fűztek hozzá, mint „ő minden idők egyik legjobb énekesnője” vagy „nagyon kevés olyan előadó van, aki olyan következetesen tud teljesíteni, mint Jennifer Hudson. Ez a tehetségéről, elkötelezettségéről és profizmusáról tanúskodik. Ő állítja fel a lécet mindenki számára a zeneiparban”.

A 42 éves Jennifer Hudson számos slágerrel rendelkezik, a YouTube-on pedig valósággal tarolnak az olyan videói, mint például a „The Impossible Dream (The Quest)”, amelyet a The Voice UK egyik mentoraként adott elő.

A „Hallelujah” az énekesnő egyik legnépszerűbb feldolgozása, amit több rangos eseményen is elénekelt már, többek között a The Voice 2017-es évadában, amelyben mentorként is debütált.

Jennifer Hudson 2004-ben, az American Idol harmadik évadának döntőseként került be a köztudatba, ahol a hetedikként végzett. 2008-ban adta ki legelső stúdióalbumát, amely a második helyre került a Billboard 200-as listán.

A későbbiekben Hudson a The Voice amerikai és brit változatának mentora lett, 2017 és 2019 között, továbbá ő lett az első női zsűritag, akinek a versenyzője fődíjat nyert – 2017-ben, a The Voice UK keretében, Mo Adeniran személyében.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek