KezdőlapZeneVideóklipek"Fantasztikusan jó" - Szandi felrobbantotta az internetet legújabb videóklipjével

„Fantasztikusan jó” – Szandi felrobbantotta az internetet legújabb videóklipjével

-

Bemutatta legújabb videóklipjét és dalát Szandi, aki gyermekkora óta dédelgetett álmát válthatta valóra: a légtornának hódol. Ezt pedig egy videóklip formájában is megálmodta a Fővárosi Nagycirkuszban.

Szandi „Az ördög belém bújt” címmel bemutatta legújabb dalát és videóklipjét, amely a Knock On Wood magyar változata, rock-os feldolgozásban. Az énekesnő a dalra forgatott klipben légtornászi tehetségét is megmutatta Frányó Viktor oldalán.

Hirdetés

„Íme, a Knock On Wood magyarul, rock-os feldolgozásban, ahogy én szeretem! Megvalósult, amit már régóta terveztem, a levegőben szárnyalva éneklem Nektek! Fogadjátok szeretettel!” – harangozta be legújabb videóklipjét az énekesnő közösségi oldalán.

A dal hatalmas sikernek örül az interneten, az énekesnő 6 éve hódol légtornászi tehetségének, heti szinten próbál.

Hirdetés

„Egészen ritka jelenség, hogy egy előadó, egy énekes, már érett fejjel újraértelmezi saját adottságát, és megadja neki, ami dukál” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Szandi és Csabi! Szívből gratulálok! Nagyon jó lett. Mindenkinek, aki részt vett a klip elkészítésében szintén gratulálok! Eszméletlen miket tudsz csinálni” – fűzte hozzá egy másik a Facebook-on.

„Fantasztikus! Nagyon tetszett! Legyen még sok-sok ilyen! Úttörő produkció! Zseniális előadásmód, profizmus! Gratulálok Szandi!” – írta egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: Szandi

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek