KezdőlapSzínesRyan Gosling minden idők legjobb produkcióját nyújtotta az Oscar-díjátadón

Ryan Gosling minden idők legjobb produkcióját nyújtotta az Oscar-díjátadón

-

A Barbie film rajongói imádták Ryan Gosling fellépését az Oscar-gálán. A színész az I’m Just Ken című dalt adta elő több másik sztárvendég jelenlétében.

A 43 éves Ryan Gosling talpra állította az Oscar-gála teljes közönségét, de a tévénézők körében is nagy sikert aratott a Barbie legnépszerűbb dalával.

Hirdetés

A produkció kezdetén Gosling csillogó rózsaszín öltönyben, kalappal a fején ült még a közönség soraiban, miközben Margot Robbie egy sorral előtte nem tudta visszafojtani a nevetését.

A színész az első sorok eléneklés után felállt a helyéről, és fellépett a színpadra, ahol Mark Ronson, a dal egyik szerzője és több öltönyös és cowboykalapos háttértáncos is csatlakozott hozzá – filmbeli Ken-társai: Simu Liu, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir és Scott Evans. Nem sokkal később a Guns N’ Roses legendás gitárosa, Slash is feltűnt a színpadon.

Hirdetés

Ryan Gosling a dal vége felé visszatért a közönség soraiba, ahol Greta Gerwig, Margot Robbie és America Ferrera lelkesen énekelték vele a dalt, sőt, még Emma Stone is mikrofonhoz jutott, és láthatólag nagy átéléssel énekelte a dal szövegét.

A rajongókat lenyűgözte a produkció, és az X-en (a korábbi Twitteren) rengetegen méltatták azt. „Íme, az Oscar-történelem legnagyobb pillanata!!! Bravó, Ryan és I’m Just Ken!” – írta egy hozzászóló.

„Remélem, a kenergy soha nem hagyja el Ryan Goslingot” – jegyezte meg egy másik felhasználó.

„Imádom, hogy Greta Gerwig, Margot Robbie és America Ferrera úgy megőrültek Ryan Gosling Oscar-előadásán, mintha egy One Direction koncerten lennének” – tette hozzá egy harmadik rajongó is.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek