KezdőlapZeneVideóklipekA gyönyörű hegedűslány új dalával megmutatja, mi történik akkor, ha az intuíciónkra...

A gyönyörű hegedűslány új dalával megmutatja, mi történik akkor, ha az intuíciónkra hallgatunk a félelmeink helyett

-

Lindsey Stirling amerikai hegedűművész, dalszerző és táncos, aki látványos, koreografált hegedű előadásairól vált ismertté. Bár ma már hatalmas sikere van, a karrierje küzdelmesen indult, és legújabb dalának videója pontosan erről szól.

2010-ben negyeddöntős volt az America’s Got Talent műsorban, ahol hiphop hegedűs néven emlegették, de akkoriban komoly kritikát kapott a zsűritől, ami majdnem arra késztette, hogy feladja. A zsűritagok akkor azt mondták neki, hogy nem elég tehetséges, és Lindsey az öltözőben könnyek között eldöntötte, hogy soha többé nem vesz hegedűt a kezébe.

Hirdetés

Szerencsére azonban nem tartotta magát ehhez a fogadalomhoz, és 4 évvel később már sikeres előadóművészként térhetett vissza a tehetségkutató színpadára, mint vendégelőadó. 2012 decemberében a YouTube bejelentette, hogy Stirling Crystallize című dala volt az év nyolcadik legnézettebb videója, több mint 42 millió megtekintéssel, és a népszerűsége azóta is töretlen maradt.

Az Eye Of The Untold Her legújabb, idén júniusban megjelenő, Duality című albumán szerepel majd. A dal március 8-án jelent meg, és a hozzá készült videó fantasztikus utazásra visz az önfelfedezés felé. Arról szól, mi történik akkor, ha az intuíciónkra hallgatunk a félelmeink helyett, és nem mondunk le az álmainkról.

Hirdetés

„Bárcsak mindannyian látnánk a bennünk rejlő lehetőségeket; hogy mivé válhatunk. Azt hiszem, magunkat is meglepnénk. De hagyjuk, hogy a csalódások, a pillanatnyi kudarcok és mások véleménye elbátortalanítson bennünket. Túl azon, amit az elménk fel tud fogni, és amit külső források mondanak nekünk, mindannyiunknak van egy belső szeme, ami képes megmutatni, hol van az igazi utunk. Ha erre hallgatunk, az segít, hogy a lehető leggazdagabbá tegyük az életünket” – nyilatkozta Lindsey a dallal kapcsolatban.

A videóban karrierjének különböző állomásait eleveníti fel, az America’s Got Talentben kapott visszautasítástól az óriási sikerig, amit azóta elért, mindezt saját maga különböző „alteregóinak” segítségével.

Először pontosan ugyanabban a ruhában jelenik meg, amit a tehetségkutatóban viselt, amikor azt mondták neki, nem elég jó, és az akkor kapott kritikát is hallhatjuk a zene hátterében, de amikor leteszi a hegedűt, és hátat fordít, hogy elsétáljon, az egyik alteregója felveszi a hangszert, hogy megmutassa, mire képes.

Az első alteregót újabb és újabb ének követik különböző videókból és fellépésekből az évek során, akik mind azt bizonyítják, hogy kitartással és kemény munkával jobbá válhat, és elérheti azt, amiről álmodott.

Ez az egyszerre dinamikus és hihetetlen érzelmi intenzitással rendelkező dal fantasztikus energiával robban, és a nézőt is magával ragadja arra a belső utazásra, amit Lindsey végigjár.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek