KezdőlapSzínesEgy gyönyörű tangóra ’táncol’ a jégen a két műkorcsolyázó - órákig el...

Egy gyönyörű tangóra ’táncol’ a jégen a két műkorcsolyázó – órákig el tudnánk nézni, annyira magával ragadó!

-

A téli sportok gyöngyszeme a műkorcsolya, amely nemcsak a hihetetlen mozdulatsoraival tud lenyűgözni minket, hanem azzal a hangulattal is, amit közvetíteni próbál. Bár az egész produkció egy-egy korcsolyapengétől függ (vagy talán éppen emiatt), a végeredmény még a legnagyobb szarvashibák ellenére is meseszerű.

A világ egyik legjobb műkorcsolyázó párosa, Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron valamennyi műsorszámában lehengerli a közönséget. De az a produkció, melyet még 2019-ben mutattak be, azóta is verhetetlennek számít.

Hirdetés

A videó április első hetében készült, közvetlenül azelőtt, hogy a jégtáncpáros elindult a ’19-es World Team Trophy-ra. Az operatőr egy roppant tehetséges szakember, Jordan Cowan, aki az „On Ice” (Jégen) nevű YouTube csatornát működteti.

A férfi kiválóan ért a jégtáncosok megörökítéséhez, mozgás közben. Videóival olyan részleteket mutat meg a műkorcsolyázók produkcióiból, melyeket a versenyeken nem látni. Egyedi perspektívái megbabonáznak – ilyen az alábbi videó is, amit 4K minőségben rögzített.

Hirdetés

Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron rendkívül tapasztalt a jégen. A kitüntetéseik és díjaik sora végtelennek tűnik. Többek között négyszeres világbajnokok, ötszörös egymás utáni Európa-bajnokok, és hatszoros francia nemzeti bajnokok.

2018-ban ezüstérmet nyertek az olimpián, és már többször is őket nevezték ki a Grand Prix műkorcsolya bajnokaivá. Az alábbi produkciójuk azért is különleges, mert találkozik benne a jég a tűzzel – a műkorcsolya világa a tangóéval.

A végeredmény pedig szíveket olvasztó!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek