KezdőlapSzínesDavid Hasselhoff hatalmas bulit csapott André Rieu koncertjén: a Paloma Blanca című...

David Hasselhoff hatalmas bulit csapott André Rieu koncertjén: a Paloma Blanca című dalt énekelte el

-

David Hasselhoff André Rieu koncertjén lépett fel a hollandiai Maastrichtban, a karmester szülővárosában, a Johann Strauss Orchestra megalakulásának 30. évfordulóján.

A neves színész többek között a Paloma Blanca című dalt adta elő, és nagyszerű hangulatot teremtett. A közönség vele együtt énekelt és táncolt a közkedvelt slágerre.

Hirdetés

A Paloma Blanca című dalt a holland származású George Baker (születési nevén Johannes Bouwens) írta, és 1975-ben jelent meg.

A paloma blanca fehér galambot jelent, és a dal Baker elmondása szerint egy szegény dél-amerikai farmerről szól, aki egész nap keményen dolgozik, aztán leül egy fa alá, és arról álmodik, hogy egy fehér madár, ami szabadon szárnyal.

Hirdetés

David Hasselhoff színészi karrierje mellett sikeres zenei karriert is befutott, főként Németországban és Ausztriában. A legnagyobb sikert 1989-ben kiadott, Looking for Freedom című albumával érte el, a címadó dal nagy sláger volt Európában, Németországban, Ausztriában és Svájcban is a toplisták élére került.

A Looking for Freedom végül platina minősítést kapott Németországban, és 1989 legsikeresebb kislemeze lett Németországban és Svájcban.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek