KezdőlapSzínesAndrea Bocelli és Laura Pausini az egész világot meghódította ezzel a gyönyörű...

Andrea Bocelli és Laura Pausini az egész világot meghódította ezzel a gyönyörű duettel

-

Szinte képtelenség lenne eldönteni melyik a kedvenc Andrea Bocelli duettünk, olyan sok nagyszerű dal közül választhatunk. De ez a Laura Pausini olasz énekesnővel közös duett a Dare To Live (Vivere) című dallal mindenképpen a legkülönlegesebbek közé tartozik.

A páros angolul és olaszul adta elő a dalt az olaszországi Lajaticóban, a Teatro del Silenzio színházban, 2007-ben és az Bocelli Vivere Live In Tuscany című albumán is megjelent.

Hirdetés

Az albumot a koncerten vették fel, és több sztárvendég is közreműködött. Andrea együtt énekelt Sarah Brightmannel, Heather Headley-vel, Kenny G-vel és egy másik olasz énekesnővel, Elisával is, de ez a dal kiemelkedett a többi közül.

Andrea Bocelli kezdetben egyedül áll a színpadon, de amin felcsendül a zene, Laura megjelenik a színpadon, egy gyönyörű, sárga-fekete csíkos ruhában, és elkezdi énekelni a dal angol változatát.

Hirdetés

Andrea mosolyogva fordul felé, és várja, hogy csatlakozzon hozzá. A duett különlegesen romantikus hatást kelt, annak ellenére, hogy a két énekes nem alkot egy párt. A hatást még tovább fokozza, amikor Andrea Bocelli énekelni kezd, és fél térdre ereszkedik.

A duett végén a közönség kirobbanó éljenzéssel ünnepli az énekeseket, és a videót azóta több mint 55 millióan nézték meg a YouTube-on. „Ettől a daltól mindig libabőrös leszek, hihetetlenül, mélyen érzelmes. Mindkét művészt nagyon szeretem, és szinte érezni a köztük lévő szeretetet és tiszteletet” – írta egy hozzászóló.

Laura Pausini 1993-ban a sanremói Dalfesztiválon vált ismertté. Nem sokkal később megjelentette első albumát, amely azonnal világsiker lett, és 2 millió példányban kelt el. Következő albuma pedig még ezt is felülmúlta, 3 milliós példányszámban kelt el.

Laura összesen 14 stúdióalbumot és hat élő albumot adott ki, valamint számos világkörüli turnén vett részt. Nyert egy Grammy- és négy Latin Grammy-díjat, sőt a legjobb eredeti dalért járó Golden Globe-ot is elnyerte.

A televízióban is feltűnt a The Voice mexikói és spanyol változatának, valamint a spanyolországi X Factor zsűritagjaként. A 2022-es Olaszországban megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon pedig ő volt a műsor egyik házigazdája.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek