KezdőlapSzínesA gyönyörű énekesnő olyan bulit csapott André Rieu koncertjén, hogy egy emberként...

A gyönyörű énekesnő olyan bulit csapott André Rieu koncertjén, hogy egy emberként tombolt a közönség

-

André Rieu holland karmester mindig is extravagáns előadásmódjáról és arról volt híres, hogy nagyszerűen képes szórakoztatni a közönségét, az egyik pillanatban a könnyekig meghatva, a másikban pedig megnevettetve őket.

Amikor Dorona Alberti énekesnővel közösen előadták az I Will Survive című slágert a hollandiai Maastrichtban, ami történetesen mindkét művész szülővárosa, a színpadon és a közönség soraiban egyaránt fergeteges volt a hangulat – mindenki táncolt és együtt énekelte a jól ismert dalt.

Hirdetés

Alberti már az első pillanatban megmutatta hihetetlen tehetségét, és a közönség elképedve hallgatta a hosszan kitartott hangokat.

Az I Will Survive Gloria Gaynor amerikai énekesnő közismert slágere, ami 1978 októberében jelent meg. 1979-ben a rádiók egyik legtöbbet játszott dala volt, és az első helyre jutott a US Billboard Hot 100-as listáján.

Hirdetés

Az 1980-as Grammy-díjátadón a dal megnyerte a legjobb diszkó felvétel kategória díját (ez a kategória csak ebben az évben létezett, majd meg is szűnt), de az év lemeze és a legjobb női popénekes teljesítményért járó Best Female Pop Vocal Performance kategóriában is kapott jelöléseket.

Az I Will Survive nemcsak minden idők egyik legnépszerűbb diszkó száma, de ikonikus dal a szakítás átvészeléséről, és a saját belső erőnk megtalálásáról, ezért is azonosulnak vele olyan könnyen emberek milliói bárhol a világon.

„Ez egyszerűen hihetetlen. Nem számít, mennyire szomorú vagyok, látni ezeket az embereket tele örömmel, egyszerűen szívmelengető és nem tudod abbahagyni a mosolygást. Köszönöm ezt nektek!” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

Nektek hogy tetszik a produkció?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek