KezdőlapSzínes“48 órával a házasságkötés után elváltam a férjemtől - megalázott az esküvőnk...

“48 órával a házasságkötés után elváltam a férjemtől – megalázott az esküvőnk napján, mindenki rajtam nevetett”

-

Egy menyasszony 48 órával azután nyújtotta be a válókeresetet, hogy férjhez ment, mert férje nem tartotta tiszteletben a kéréseit az esküvőjükön.

A leendő férj, Jake esküvői csínytevős videókat kezdett nézni a nagy nap előtt, ezzel viszont megszegte az ígéretét.

Hirdetés

“A videókban többek közt kínos fotókat mutattak az esküvőn egy nagy kivetítővásznon, vagy a menyasszony arcába beletolták a tortát. Rögtön mondtam, hogy én nem akarok semmi ilyet, és reméltem, hogy aggodalomra nem lesz okom. Később az is feltűnhetett volna, hogy kezdett érdeklődni az esküvőnk megszervezése iránt, hogy ő majd beszél a fotóssal és a tortát is megrendeli” – számolt be a menyasszony a Reddit-en.

„Mondtam neki, ha valami ilyesmit csinál, azonnal szakítok vele. Az esküvő napján minden gördülékenyen ment a szertartásig. Egészen addig, amíg el nem jött a pillanat, amikor fel kellett vágni a tortát” – emlékezett vissza a nő.

Hirdetés

„Az egész terem végignézte, ahogy elkezdtem vágni a tortát, a kamerás végig vette a jelenetet, amikor hirtelen azt éreztem, hogy valaki elkezdi lefelé nyomni az arcom a tortába. Nem csak a sminkem, de az egész menyasszonyi ruha tönkrement, és, hát ezen a férjem nevetett a leghangosabban. A fotós pedig boldogan elkészítette az esküvői fotónkat, én pedig kiszaladtam a WC-re, és sírni kezdtem” – mesélte.

„Jake testvére, Frank akkor mesélte el, hogy az egész gyerekkora megaláztatásban telt, ugyanis Jake akkor érezte jól magát, ha valami csínytevést követett el ellene. Teljesen kiborultam, és akkor eldöntöttem, hogy elválok, ráadásul még Frank is megerősített, hogy jobbat érdemlek.

48 órával az esküvő után benyújtottam a válókeresetet. Természetesen Jake nem értette, hogy miért nem értem a viccet, de úgy tűnik, hogy, ha most nem érti, akkor nincs közös jövőnk” – mesélte a menyasszony.

“Sajnálom, hogy ez történt, de nagyon büszke vagyok rád. Többször is figyelmeztetted őt, de neki fontosabb volt a tréfa, mintsem hogy a párja megbízzon benne. Sokan azt hiszik, hogy a megaláztatás egy tréfa. Ha egy viccet meg kell magyarázni, az már nem vicces” – írta az egyik hozzászóló.

“Hazudott és tiszteletlen volt. Nyilvánvalóan nem az, amit egy házasságban szeretnél. Ha most elválsz tőle, megóvod magad attól, hogy több határt megsértsen, és szívfájdalmat okozzon. Jobbat érdemelsz” – mondta egy másik kommentelő.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek