KezdőlapSzínesOlyan fájdalommal énekelte Whitney Houston dalát, hogy attól a tehetségkutató zsűrije is...

Olyan fájdalommal énekelte Whitney Houston dalát, hogy attól a tehetségkutató zsűrije is könnyekre fakadt

-

A The Voice Hollandiából indult tehetségkutató műsor, ami azon a koncepción alapul, hogy a zsűritagok nem láthatják a versenyzőket, és kénytelenek kizárólag a hangjuk alapján megítélni őket.

Minden zsűritag csak korlátozott számú versenyzőt vehet a szárnyai alá, ezért gyakran taktikáznak, nehogy elhamarkodják a döntést. Ezért sokak szerint azoknak a versenyzőknek, akik később kerülnek meghallgatásra, nagyobb esélyük van továbbjutni, mivel a zsűri kezdetben még óvatosabb, és takarékoskodik a helyekkel.

Hirdetés

Maddison McNamara először 2016-ban próbálkozott a műsorban. Akkor az első körön túljutott ugyan, de hamarosan kiesett. Később azonban újból próbálkozott a The Voice Australia hetedik évadában, és sikerült mindenkit lenyűgöznie.

Amikor a meghallgatása elkezdődött, és belekezdett az I Will Always Love You című dalba, gyorsan egyértelművé vált, hogy ez egy szívfacsaró produkcióra készülhetünk. Bár a zsűritagok nem láthatták a versenyző arcát, azonnal érzékelték a fájdalmat a hangjában, és nem sokkal később azt is megállapították, hogy sír.

Hirdetés

Amikor az énekes a refrénhez ért, a zsűri tátott szájjal hallgatta, de sajnos már csak egyetlen bírának, Boy George-nak volt helye a csapatában, aki gyorsan meg is fordította a székét.

Ezután már a többi zsűritag is megfordulhatott, hogy lássák az elképesztő hang gazdáját, és Kelly Rowland köszönetet is mondott zsűri társának, amiért lehetőséget adott Maddisonnak.

A produkció után Boy George egy öleléssel üdvözölte őt a csapatában, és azt mondta: „Megkaptad az utolsó helyemet, rád vártam.”

Arra is fény derült, miből fakadt az a fájdalom, amit végig egyértelműen érezni lehetett az előadása alatt. Maddison elárulta, hogy egyik legközelebbi barátja, aki az első versenybeli részvétele alatt végig támogatta, nemrég öngyilkos lett.

Maddison a verseny során még több alkalommal bizonyított, például a Sound of Silence című Simon and Garfunkel balladával és az Ain’t Nobody című dallal. Bár a versenyt végül nem sikerült megnyernie, hihetetlen tehetsége biztosan meghozz a gyümölcsét, és sikeres karriert építhet a szakmában.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek