KezdőlapZeneVideóklipekImádja a közönség Azahriah új slágerét: a mariana.árok már most közönségkedvenc

Imádja a közönség Azahriah új slágerét: a mariana.árok már most közönségkedvenc

-

Tizenegyezer méteres mélységbe, a Mariana-árok legmélyére merül legújabb videóklipjében Azahriah.

A mariana.árok című dal igazi Valentin-napi meglepetés az ország legnépszerűbb dalszerző-előadójától, aki négy hónappal ezelőtt adott ki új klipet. A valamiamerikai azóta átlépte az ötmillió megtekintést YouTube-on.

Hirdetés

A mariana.árok című, angol-magyar nyelvű dalhoz tartozó videót a Téveszmék klipjét is jegyző Emil Goodman készítette: a kisfilmben egy mélytengeri kutatóbázis magányos lakójának mindennapjait láthatjuk.

A klip különleges végkifejletet tartogat: kiderül, pontosan mit (vagy inkább kit) is rejt a Challenger-mélység…

Hirdetés

A rajongók természetesen már most imádják, a klip 18 órával ezelőtt debütált, de már most több mint 200.000-es nézettséget tudhat magáénak.

Pont ma mutattam meg a barátnőmnek, hogy mennyire várom már, és itt van. Azahriah, a mai fiatalság képviselője, akit mi emeltünk fel és a csúcson van. Boldog vagyok, hogy mostmár évek óta része vagyok ennek az örök történetnek – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Emil Goodman piszokul kiélte magát ebben a klipben. Kikockázva is ezer felé vonzza a tekintetet. A kedvencem, amikor a horizont átfordul” – dicsérte meg egy másik rajongó a klip rendezőjét.

„Stílusát tekintve megtalálhatók benne a retrofuturizmus, vintage, és steampunk stílusok jegyei némi magyar kortárs Azis beütéssel. ZSENIÁLIS!” – írta egy harmadik.

Nektek hogy tetszik az új Azahriah dal és videóklip?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek