KezdőlapZeneVideóklipekAzahriah énekli a Valami Amerika sorozat betétdalát: az év egyik legnagyobb slágere...

Azahriah énekli a Valami Amerika sorozat betétdalát: az év egyik legnagyobb slágere lesz!

-

Azahriah énekli az ősz levártabb sorozatának betétdalát. A Valami Amerika című sorozat azonos című betétdala igazi sláger lesz.

Az RTL felkérésére Herendi Gábor megrendezte a Valami Amerika sorozatot, amelyben feltűnnek majd a kultikus film népszerű szereplői is. Láthatjuk benne Szabó Győzőt, Oroszlán Szonját, de Csuja Imrét is.

Hirdetés

A régi szereplőgárda mellett feltűnik a sorozatban Király Dániel, Trill Beatrix és Ember Márk, de Brash Bence és Udvaros Dorotty is szerephez jutott az RTL+-on hamarosan bemutatásra kerülő sorozatában.

A sorozat betétdalát Azahriah énekli, aki hozza a tőle már jól megszokott hangzást, a dalra forgatott klipet Ipacs Gergely rendezte.

Hirdetés

„Annyira jó hallani, mint minden zenédbe az önzetlen szeretetet és látni mindig hozol egy váratlant. „Gyere másszunk meg újra még egy lépcsőt”. Büszke, büszkék vagyunk rád!” – írta Azahriah egyik rajongója a YouTube-on.

„Nagyon adom ezt a zenét. Szerintem több ilyen „lágyabb” egyszerűbb, éneklősebb zene is lehetne mert nagyon jó így hallani a hangodat” – írta egy másik.

„Hihetetlen hogy a külföldi vagy itthoni zene feldolgozások után a Valami Amerika főcímdalát énekeled. A kezdetek óta hallgatlak amikor még nem voltál felkapott és csodás ezt látni. Hatalmas pacsi!” – fűzte hozzá egy harmadik.

A dalra forgatott videóklipet 2 óra alatt 37 ezren nézték meg, már most előre borítékolható, hogy hatalmas sláger lesz belőle!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek