KezdőlapSzínesAz Il Divo úgy adja elő a „Time To Say Goodbye” című...

Az Il Divo úgy adja elő a „Time To Say Goodbye” című dalt, hogy attól téged is kiráz a hideg!

-

Még 2016-ban történt, amikor a kritikusok által nagyra értékelt Il Divo egy emlékezetes estével robbantotta fel a Nippon Budókant.

Az Egyesült Királyságból származó, különböző nemzetiségű tagokból álló énekegyüttes 2004-es megalakulása óta a legemlékezetesebb vokális pillanatokat nyújtja, és a Tokió belvárosában lévő Budókan csarnokban való fellépése karrierjük egyik legemlékezetesebb élményét nyújtotta.

Hirdetés

A koncert végén, melyet vastapssal jutalmazott a közönség, az Il Divo egy meglepetés-produkcióval zárta az estét. Egy olyan feldolgozást adott elő, mely nemcsak tematikájában illett bele a búcsú pillanataiba, hanem zenei élményben is megkoronázta az eseményt.

A „Time To Say Goodbye” című dalról volt szó, melynek az Il Divo-verziójától ne csodálkozz, ha kiráz majd a hideg!

Hirdetés

Az együttes igyekezett minden tőle telhetőt megtenni, hogy kapcsolatot teremtsen a közönségével, a dalain túl is. Az egyik tag például japánul szólt a hallgatóságához, ezzel is kifejezve a tiszteletét a nép iránt, aki előtt fellép.

A gesztusa annyira feltüzelte a közönséget, hogy még a mikrofonok sem voltak képesek túlszárnyalni az éljenzést és sikoltozást, melyet cserébe kapott. És amikor végre elcsendesült a tömeg, megszólalt a dal, ami újabb bizonyítéka annak: ezek a srácok eszméletlenül tehetségesek!

A felvétel, mely megörökítette ezt a csodálatos produkciót, a híres Budókan fedett arénában készült, melyet eredetileg az 1964-es nyári olimpiai játékok megrendezésére építettek. Befogadóképességének és kiváló akusztikájának köszönhetően viszont mára a zenei előadások, valamint a harcművészeti versenyek központi helyszínévé vált.

Számos legendás együttes és művész lépett fel a Budókanban, köztük a Beatles és az ABBA is. Míg olyan rockzenekarok, mint az AC/DC és a Deep Purple, élő koncertalbumot is rögzítettek a falain belül.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek