KezdőlapSzínesAndrea Bocelli és lánya, Virginia az egész világot meghódította ezzel a gyönyörű...

Andrea Bocelli és lánya, Virginia az egész világot meghódította ezzel a gyönyörű dallal

-

Andrea Bocelli és lánya, Virginia Bocelli már több projektben is együttműködött – például karácsonyi dalokat is énekeltek már közösen – most pedig a Cabrini című hamarosan megjelenő életrajzi dráma megható dalát adták elő együtt.

A film Francesca Cabrini olasz-amerikai katolikus apáca és szent életét mutatja be. Cabrini olasz bevándorlóként 1889-ben érkezett New Yorkba, ahol tapasztalnia kellett a szegénység, a bűnözés és a betegségek nagymértékű terjedését, és elhatározta, hogy változtat ezen. Megpróbálta meggyőzni a város ellenséges polgármesterét, hogy biztosítson lakhatást és egészségügyi ellátást több száz árva gyereknek.

Hirdetés

A Cabrini találó módon március 8-án, nemzetközi nőnapon jelenik meg, és többek között a szexizmus valamint az olaszellenesség problémájával foglalkozik a 19. század végi New Yorkban.

Andrea és Virginia Bocelli közösen éneklik el a Dare to Be című dalt a filmhez, amihez már a hivatalos videó is megjelent.

Hirdetés

A megható dalt két nyelven, olaszul és angolul adják elő, a videóban pedig néhány pillanatképet láthatunk a filmből, de Andrea és Virginia is megjelennek benne.

Az apa-lánya páros közötti harmónia és szeretet csak úgy sugárzik a bensőséges hangulatú videóból, és az is egyértelmű, hogy Virginia örökölte édesapja tehetségét.

„Ez abszolút gyönyörű!!! Andrea, bársonyos hangod már évek óta felemel. Virginia olyan gyönyörű, mint amilyen szépen énekel, és igazi öröm a fülnek, amikor együtt énekeltek. Köszönöm, hogy Isten adta tehetségetekkel mindig varázslatosan csodásabbá teszitek ezt a világot. Isten áldjon meg titeket” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

„Milyen szép módja annak, hogy tisztelegjünk Cabrini anya figyelemre méltó élete előtt. Miután megnéztem a videót és először hallottam ezt a dalt, nem tudom elképzelni, hogy más, mint Andrea Bocelli és kedves lánya, Virginia énekelje ezt a csodálatos tisztelgést Amerika első szentje előtt!” – fűzte hozzá egy másik.

„Nem tudom abbahagyni ennek a gyönyörű dalnak a hallgatását, amelyet Andrea és Virginia Bocelli énekel. A hangjuk annyira tökéletesen egybeolvad. Annyira megható és megnyugtató! A zene és a zenekar tökéletesen illik a dalhoz és az énekesekhez! Bravo!!!! Hála Istennek az ő ajándékukért és tehetségükért!!!” – osztotta meg gondolatait egy harmadik.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek