KezdőlapSzínesA vőlegény és barátai eljárták a világ legjobb esküvői táncát, a világ...

A vőlegény és barátai eljárták a világ legjobb esküvői táncát, a világ pedig megőrül értük

-

Minden esküvőben van valami szép, valami emlékezetes, valami különleges, ami által az a bizonyos nap egy életre belevési magát a jelenlévők szívébe. A multikulturalitás jegyében megszervezett események pedig még több bájt, egyedien varázslatos hangulatot árasztanak magukból. Reza és Puja Tailor Khan menyegzője egyike azoknak, amire nemcsak a vendégek, de a bolygó népe is egy életre emlékezni fog!

Amikor pakisztáni fiatalember, Reza Khan megkérte élete szerelme, az indiai származású Puja Tailor kezét, tudta, hogy a nagy napon majd mindent bele kell adnia, és ki kell tennie magáért. Időben megszületett a terv a fejében, melynek kivitelezésében a koszorúslegényei is nagy lelkesedéssel segítettek.

Hirdetés

A férfi valósággal sokkolta a vendégeket, amikor egy nem várt nyitótánccal robbantotta fel a hangulatot: egy őrülten vad, energikus táncba hívta a barátait, akikkel közösen eszméletlen produkciót mutatott be a rap, reggaeton és a bollywoodi zene ötvözetére.

A bollywoodi stílus természetesen alap volt, Puja indiai származása előtt tisztelegve, nem beszélve arról, hogy a srácok minden beépített dalra epikus táncokat adtak el.

Hirdetés

Reza és a koszorúsfiúk tényleg kitettek magukért, és 10 percen keresztül táncoltak egy rendkívül jól megkoreografált előadás keretében, amitől őrjöngött a közönség. Biztosan hónapokig gyakoroltak, hogy ez a produkció ott, élesben a lehető legprofibban sikerüljön.

Megérte az erőfeszítésük: a srácok elsöprő sikert arattak. Ráadásul, a táncukról készült videó a közösségi médiába is bekerült, ahol vírusszerűen terjedt a felhasználók körében. Eddig több mint ötmillióan nézték meg a kisfilmet Reza és Puja Khan YouTube-csatornáján.

A világháló népe egyszerűen imádta a nem mindennapi, de annál felvillanyozóbb esküvői táncot, amit rengetegen láttak el pozitív kommentekkel. Reza és Puja esküvőjének volt még egy fénypontja: az ifjú pár első tánca, amely szintén egy kreatív koreográfia volt a nyugati és keleti zene keverékére.

A házaspár egyébként aktívan posztol a közösségi oldalakon, amelyeken keresztül elsősorban vicces tartalmakat osztanak meg a követőikkel. Jelenleg Los Angelesben élnek, és számukra teljesen normális, hogy a nyilvános térben osszák meg az élményeiket a családjukkal, barátaikkal.

„Reza már sok ember esküvőjén táncolt, de tudta, hogy ezért az egyért mindent kockára kell tennie. Reza zenei ízlése a romantikus Bollywood, a rap és a reggaeton között mozog. Nehéz volt csak egyet választani, ezért mindet összemixelte!” – írta a pár a táncos videó mellé, így az is kiderült, Reza valójában egy őstehetség, és aki a zenét ennyire szereti, az rossz ember nem lehet.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek