KezdőlapSzínesA produkció, ami ámulatba ejtette a világot: a zsűri alig tért magához...

A produkció, ami ámulatba ejtette a világot: a zsűri alig tért magához a 14 éves lány táncától!

-

Az America’s Got Talent tavalyi kiadását egy gyönyörű mexikói kislány tette igazán emlékezetessé. A 14 esztendős Mariandrea azért nevezett be a tehetségkutatóba, hogy „inspirálja az összes fiatal nőt, a mexikói nőket, hogy tudják, megállíthatatlanok”! Ezt követően a lány belekezdett a produkciójába, amellyel valósággal felrobbantotta a színpadot.

A kamaszlány élénk beszélgetést folytatott a zsűritagokkal, mielőtt megmutatta volna a tehetségét, és olyan üzenetet közvetített a világ fele, amit a műsorszámával egy életre belevésett a nők szívébe.

Hirdetés

A kislány egy fantasztikusan kigondolt koreográfiát mutatott be. Egy egyszerű, lenge ruhában kezdett el táncolni – a mozdulatai, akár a pillangószárnyak, kecsesek és igézők voltak a technikailag is lenyűgöző balettmutatványban. Másodpercekkel később viszont Mariandrea letépte magáról a ruhát, és egy kezeslábasban folytatta a táncát, ezúttal egy drámai kortárs produkció formájában. A lány különböző pózokba görbítette testét, és maximálisan átélte minden egyes mozdulatát, melyekből csak úgy áradt az igazi szenvedély és intenzitás.

A közönség soraiból többen is tátott szájjal bámulták Mariandrea varázslatos táncát, mintha nem akarnának hinni a szemüknek. A zsűri is teljesen bezsongott a kamaszlány őrületes produkciójától.

Hirdetés

Heidi Klum például így vélekedett: „Ott állsz – úgy nézel ki, mint egy aranyos kislány. Neked van a legszebb arcod és mosolyod, aztán hirtelen megszállottá válsz. Csodálatos felnőtt táncosokkal fogsz táncolni ezen a versenyen, és megállod a helyed!”

Sofía Vergara is el volt ámulva Mariandreától, és így áradozott: „Ez annyira wow volt! Micsoda meglepetés! Látványos volt. Olyan voltál, mintha táncoltál és színészkedtél volna egyszerre – az a szenvedély, a szándék… szóhoz sem jutottam”.

Ezzel Simon Cowell is egyetértett: „Igazi jelenléted van, és a zeneválasztásod is tetszett. Szerintem te hihetetlenül tehetséges vagy. Ez az, amit neked kell csinálnod”.

Howie Mandellnek rengeteg kedves szóval illette a kislányt, akit szerinte „varázslat” nézni. „Az arckifejezésed, a az energiád. A tiéd volt a színpad, a tiéd volt az épület, a tiéd volt az egész verseny. Csodálatos voltál” – fogalmazott.

Mariandrea az elődöntőig menetelt, ahol egy újabb show-elemekkel teli táncot mutatott be. A kamaszlány a világhálót is meghódította a különleges tehetségével. A produkcióit megörökítő videók rengeteg pozitív hozzászólást kaptak, és a nézettségük is többmilliós.

„Nem is nem csak táncolt, hanem egy történetet mesél el a mozdulatain és a testén keresztül. Ezt a szintet elérni mindössze kilenc év táncolás után, hihetetlen” – írta az egyik rajongó.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek