KezdőlapSzínesA gyönyörű operaénekesnő a világ legszebb áriáját énekli André Rieu koncertjén, a...

A gyönyörű operaénekesnő a világ legszebb áriáját énekli André Rieu koncertjén, a közönség pedig sír a meghatódottságtól!

-

Micaëla Oeste német származású amerikai szoprán operaénekesnő André Rieu népszerű holland karmesterrel és zenekarával lépett fel egy dublini koncerten, az O mio babbino caro áriával, Puccini Gianni Schicchi című egyfelvonásos operájából.

Micaëla Oeste a híres tenor, Plácido Domingo felfedezettje, és 2021 októbere óta lép fel André Rieu-vel és a Johann Strauss Zenekarral.

Hirdetés

André Rieu-nek egyébként is különleges tehetsége van hozzá, hogy magával ragadja a közönségét, és elérje, hogy az érzelmek egész skáláját átéljék, ezúttal pedig a gyönyörű szoprán énekesnő is hozzájárult ehhez.

Többen is könnyeztek a meghatottságtól, mások behunyt szemmel és szinte teljesen átszellemülve hallgatták Micaëla Oeste valóban lélegzetelállító énekét.

Hirdetés

Az O mio babbino caro (magyarul Én édes, jó apácskám) Lauretta áriája, amelyet akkor énekel el, amikor az édesapja, Schicchi és a lány szerelemének, Rinucciónak a családja közötti feszültség azzal fenyeget, hogy elválasztja egymástól a szerelmeseket.

Az áriában a fiatal lány könyörög az édesapjának, hogy engedjen Rinuccio családjának, mert ha nem mehet feleségül a férfihoz, akibe szerelmes, inkább a folyóba ugrik elkeseredésében.

„Micaëla csodálatos hangjával ragyogóan adta elő ezt a nagyon szép dalt” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

„Csodálatos. Lenyűgözött. Köszönöm és szívből gratulálok!” – írta André Rieu egyik magyar rajongója.

„Gyönyörű, a megfelelő drámaisággal, ez a dal elképesztően hatásos azok számára, akik valaha is mélyen beleszerettek (tiltott) szerelmükbe, mert ismerik azt az érzést, amit a történet főszereplője érez” – fűzte hozzá egy másik.

Nektek hogy tetszett ez a gyönyörű ária?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek