KezdőlapTV"Széttépte a lelkemet" - Király Viktor úgy adta elő Balázs Fecó slágerét,...

„Széttépte a lelkemet” – Király Viktor úgy adta elő Balázs Fecó slágerét, hogy attól a te szíved is összeszorul

-

Király Viktor 23 éve él Magyarországon, és 23 éve ismeri a Korál együttes ikonikus slágerét, a Maradj velem-et. Az énekes nemrég egy hullámvölgyön ment keresztül, ezért még nagyobb átéléssel tudta előadni a dalt.

Könnyekig hatotta a Csináljuk a fesztivál! zsűrijét és közönségét Király Viktor, amikor elénekelte Balázs Fecó egyik slágerét, a Maradj velem című dalt.

Hirdetés

„Fecó volt a magyar rockzenében a szentimentális felügyelő, ő csinálta a legérzelmesebb szöveget és a legérzelmesebb harmóniavilágot nótáit, akár szólóban énekelte, akár zenekarral. Viktornak csak annyit mondok, hogy imádom a hangodat, ezt már többször kijelentettem. Ennek a dalnak a Viktornak és a Fecó miatt is a döntőben a helye” – mondta Frenreisz Károly.

„Annyira fantasztikus Viktor, hogy ugyan azt mondtad, amit én is szerettem volna válaszolni. Milyen érdekes az életünk és a színpadkép is ezt jellemezte most. Amikor édesapám 8-9 évvel ezelőtt meghalt, akkor be kellett menni a színházba játszani, 6 óra körül tudtam meg, hogy ő elment, 7 órakor felment a függöny és el kellett játszani az előadást, egy zenés vígjáték volt. Milyen érdekes kettősség a mi életünkben, hogy akármilyen nehézség van az életünkben, akármilyen drámát élünk meg akkor is föl kell menni a színpadra, és a nézőnek odaadni magunkat” – mondta Feke Pál a produkció után.

Hirdetés

„Széttépte a lelkemet. Olyan érzelmeket kelt… most lehet, hogy ehhez idősebbnek kell lenni, hogy mindannyiunknak megvan az az érzés, hogy meddig leszek a színpadon, és mi lesz velem utána, amikor már nem vagyok ott a rivaldafényben. Olyan emberien adtad elő, ahogy a Balázs Fecó tudta” – fogalmazott meghatódottan Korda György.

Nektek hogy tetszett Király Viktor produkciója?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek