KezdőlapTV"Generációjának a legjobb énekese" - Orsovai Reni a csillagokat is leénekelte a...

„Generációjának a legjobb énekese” – Orsovai Reni a csillagokat is leénekelte a Csináljuk a fesztivált!-ban

-

Orsovai Reni hatalmasat énekelt a Csináljuk a fesztivált! 3. évadának döntőjében, és bár nem nyerte meg a műsort, hangjával kiemelkedőt alakított.

Wolf Kati euróvíziós dalával, a Szerelem miért múlsz? című dallal aratott hatalmas sikert a Duna TV zenés showjában Orsovai Reni, aki a csillagokat is leénekelte az égről.

Hirdetés

„Azt hiszem ennek a dalnak nem véletlen van itt a helye, egy olyan hangszerelést hallunk, ami dögös, ami mai, ami filmzenei motívumokat őriz a hangszerelésben, monumentális. Ez egy nagyon nehéz dal, már a Wolf Katinál is lehetett érezni, hogy ez nagyon komoly hangi kvalitást igényel, de Reni bejött és ezt tökéletesen, szenvedélyesen megoldotta – mondta Feke Pál a produkció után.

„Olyan érdekes, hogy itt van a Reni, aki engem mint musical énekesnőt nem sodort még össze az élet, és a múltkori adásban mondtam, hogy mekkora rajongója lettem. Azt hallottam eddig is, hogy világszínvonalon énekel, de hogy milyen jelenség, milyen egyéniség ez az ember” – fogalmazta meg véleményét Janza Kata.

Hirdetés

„Nem is kérdés, hogy fantasztikus volt. Mi nagyon várjuk, és nagyon örülünk, amikor egy ilyen gyöngyszemmel találkozunk, mint a Reni. Szívből örülünk, hogy te vagy. Minden babért le fogsz aratni” – Fűzte hozzá Balázs Klári.

„Ilyen hangot nagyon rég hallottam. Ez abszolút világszínvonal” – tette hozzá Korda György.

„Én úgy érzem, hogy a Reni az ő generációjának a legjobb énekese, nem az egyik, a legjobb énekese” – nyomatékosította mondandóját Frenreisz Károly.

Nektek hogy tetszett Orsovai Reni produkciója?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek