KezdőlapZeneVideóklipekFülbemászó dallal érkezik az erdélyi zenekar, ez lehet az év egyik nagy...

Fülbemászó dallal érkezik az erdélyi zenekar, ez lehet az év egyik nagy slágere

-

2021-ben egy szívszorító dallal robbantottak hatalmasat, most egy fülbemászó dallal érkezik az erdélyi 4S Street zenekar, ami garantáltan az év egyik legnagyobb magyar slágere lesz.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a gyergyói 4S Street zenekart, az erdélyi srácok az elmúlt pár évben igazi etalonok lettek a magyar zenepiacon, a nagy dobást a „Mesélek a bornak” című daluknak köszönhetnek, ami mára elérte a 22 milliós nézettséget a YouTube-on.

Hirdetés

A csapat most egy újabb slágergyanús dallal tért vissza, „Tíz éven át” címmel. A dal szövegét a zenekar énekese, Alin Nicuta írta. A dal hamar belopta magát a rajongók szívébe.

„Ti vagytok a csoda! Ez a dal is tükrözi hogy milyen szerencsések vagyunk a dalaitok által! Szívből Gratulálok, imádom hallgatni!” – írta egyik rajongó a dal alá.

Hirdetés

„Ismét egy szép dal ami sok embert közelebb hoz hozzátok!” – jegyezte meg egy másik.

„Köszönöm Srácok! Ebben a dalban magamra találtam, ez én vagyok! Sokat fog ez a dal segíteni nekem, mert már most elindult a gondolatmenetem. Rongyossá fogom ezt a dalt is hallgatni, mint ahogy a többit is! Még egyszer köszönöm! Szeretlek Benneteket!🥰 Olyan jó, hogy vagytok nekünk!” – írta egy másik rajongó a Facebookon.

Nektek hogy tetszik a 4S Street dala?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek