KezdőlapZeneVideóklipekFelrobbantotta az internetet Marics Peti és Radics Gigi közös dala: ez lesz...

Felrobbantotta az internetet Marics Peti és Radics Gigi közös dala: ez lesz az év legnagyobb slágere!

-

Senki sem számított arra, hogy egy nap Marics Peti és Radics Gigi közös dalt adjanak ki, de megtörtént. „Szép Mosolyú Lány” című dal egyből berobbantotta az internetet.

Közös dallal rukkolt elő Marics Peti és Radics Gigi, akik bár nem együtt táncoltak a Dancing with the Starsban, de egy évadban szerepeltek. A „Szép Mosolyú Lány” című dalt szövegét az énekesnő és a VALMART énekese írták, zenéjét Mackó Mikivel közösen komponálták.

Hirdetés

A dalra egy látványos klip is készült, Nagy Bence rendezésében. A videóklipben Marics Peti egy suli kosárlabdacsapatának játékosát alakítja, míg Radics Gigi a pompomlány szerepében tűnik fel. A kosárlabda edzőjeként Stohl András is megjelenik a klipben.

A rajongók imádják a közös munkát, 17 óra alatt 170 ezren nézték meg a klipet a YouTube-on, így kétség sem fér hozzá, hogy hozni fogja a nézettségi adatokat, az év egyik nagy slágere lesz.

Hirdetés

„Na erre sem számított ez az ország. Hatalmas lett, drága nagypapámmal hallgattam a premiert azt mondta: „Eszter nyáron el kell menni koncertre ez zseniális”. Amúgy is imád titeket de ez különösen bejött neki! Nyomjátok ezerrel imádunk titeket fiúk” – írta egyik rajongó a videóklip alá.

„Úristen ez nagyon jó lett! Gratulálok! Már megint olyan szuper lett! Ti nem tudtok rosszat csinálni! Remélem lesz az arénában is!” – dicsérte meg a közös munkát egy harmadik.

„Gratula a zenéhez, az egész családnak bejött úgyhogy majd nyáron mehet a buli, alig várom már hogy lássalak titeket.
Puszilunk titeket. Ez biztos sláger lesz”
– fűzte hozzá egy harmadik.

Nektek hogy tetszik Marics Peti és Radics Gigi közös dala?

Fotó: Radics Gigi/Facebook

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek