KezdőlapTV"Charlie méltó utódja vagy" - Freddie az egész országot lenyűgözte hangjával

„Charlie méltó utódja vagy” – Freddie az egész országot lenyűgözte hangjával

-

Charlie szerelmes balladáját választották a Csináljuk a fesztivált! győztes slágerévé a showműsor január 27-i döntőjében. A Freddie előadásában versenyző szerzemény a zsűrit és a közönséget harmadjára is lenyűgözte.

Szombat este tartották a Csináljuk a fesztivált! 3. évadának döntőjét, amelyben 10 finalista versenydal mérettette meg magát a közönség és a zsűri előtt: a Kell még egy szó Szabó Előddel, a Csókkirály Szabó Mátéval, az Origo Oláh Gergővel, az Európa Oláh Ibolyával, a Nézz az ég felé Freddie-vel, az Ezt egy életen át kell játszani Dolhai Attilával, a Maradj velem Király Viktorral, az Elmegyek Kökény Attilával, a Szerelem, miért múlsz? Orsovai Renivel, az Ő még csak most tizennégy Takáts Tamással vetélkedett az évszázad magyar slágere címért.

Hirdetés

A szavazatok összesítése előtt színpadra lépett Agárdi Szilvia az előző évad győztes dalával, Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni című slágerével.

Az évszázad magyar slágere a Korda György, Balázs Klári, Frenreisz Károly, Janza Kata, Feke Pál és Nagy Bogi alkotta zsűri és a nézői szavazatok alapján a Nézz az ég felé lett Freddie előadásában, 112 ponttal.

Hirdetés

„Hölgyeim és uraim, ha slágerről beszélünk, itt van a sláger” – mondta Freddie produkciója után Korda György. „A Charlienak méltó utódja vagy.”

„Egy igazi slágerről van szó” – tette hozzá Frenreisz Károly.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek