KezdőlapSzínesSzívszorító karácsonyi dallal hódította meg a magyarok szívét a 4S Street

Szívszorító karácsonyi dallal hódította meg a magyarok szívét a 4S Street

-

A Bagossy Brothers Company gyönyörű karácsonyi dala után egy újabb ünnepi dallal hozhatjuk magunkat karácsonyi lázba, ezúttal a szintén erdélyi 4S Street szerzeményével.

Szívhez szóló karácsonyi dallal lepte meg rajongóit a gyergyói 4S Street zenekar, amely a „Hogyha fázom” címet kapta. A dal szövegét Mihály Csaba írta, zenéjét a 4S Street szerezte. A dalra leforgatták a klipet is, Dávid Attila rendezésében.

Hirdetés

A dalra forgatott videóklip első jeleneteiben a nagyszülők szeretetében lubickoló unokát látjuk, aki nagyapjától megtanul fát vágni, nagymamájától imádkozni a finom ebéd előtt. A klip második részében már a felnőtt unoka jelenik meg feleségével és gyerekével, a végső képkockákban pedig feltűnnek az azóta elhunyt nagyszülők is, akik mindig emlékként ott élnek az unoka szívében.

Nemcsak a dal mondanivalója, de a dalra forgatott klip is elnyerte a rajongók szívét, alig egy nap alatt több mint 50.000 nézték meg a YouTube-on.

Hirdetés

„Köszönöm! Nagyapám már 21 éve nincs Velünk, de a bölcsességeit összefoglaltátok! Most érti csak igazán az ember, mennyire tudta milyen az igazi ÜNNEP!” – írta egyik rajongó a videómegosztó oldalon.

„Ez a dal melegíti a szívem, de egyúttal könnyeket hoz szememre! Gyönyörű dal! Köszönöm Nektek! Nyugodjatok békében drága nagyszüleim, drága unokabátyám, nektek is itt lenne a helyetek köztünk!” – fűzte hozzá egy másik.

„Gyerekek! Ez a dal tele van olyan mondattal, amiket csak azok hívnak közhelyeknek, akik nem élik meg nap mint nap ezt a csodát. Nekik, nektek és mindenkinek ezúton kívánok áldott, boldog ünnepeket, valamint koncertekben gazdag boldog új esztendőt .Szavaitok „csak” az érzelmek egyszerű és tiszta kifejezése. Köszönjük, hogy ott lehetünk az asztalotoknál, amin mindig fenséges étket szolgáltok fel, tele érzelemmel és örök igazságokkal. A zene és a dalszöveg összhangja tanítani való, köszönöm,hogy hallhatunk benneteket” – írta egy harmadik.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek