KezdőlapTVSzabó Simon nyerte a Farm VIP 2023-as évadát

Szabó Simon nyerte a Farm VIP 2023-as évadát

-

Péntek este került sor a Farm VIP 4. évadának döntőjére, miután az elődöntőbe három játékos, Laky Zsuzsi, Vajda Johnny és Szabó Simon jutottak az utolsó Farmgyűlés után.

A Farm VIP kiesett játékosai szavazhattak az utolsó Farmgyűlésen, eldönthették ki az a férfi és női játékos, aki egyenes ágon kerül be a TV2 realityjének elődöntőjébe. Elsőként Laky Zsuzsi és Vajda Johnny kerültek az elődöntőbe, majd csatlakozott hozzájuk Szabó Simon, aki egy erőpróbán legyőzte Hadas Alfrédot és Balogh Edinát.

Hirdetés

Az elődöntőbe jutott három játékos egy utolsó próbán mérettette meg magát, ahol elsőként Szabó Simon került a döntőbe, annak ellenére, hogy mindvégig hangoztatta, nagyon kimerült az utolsó Farmgyűlésen. Végül Laky Zsuzsi és Vajda Johnny közül Laky Zsuzsinak kedvezett a szerencse, ő jutott a döntőbe.

Laky Zsuzsi és Szabó Simon előbb elbeszélgetett Demcsák Zsuzsával, aki végül a parasztháztól elindította a két versenyzőt a végső megmérettetésen.

Hirdetés

A két finalista fej-fej mellett haladt, mindkettejüknek szükségük volt a kitartásukra, ügyességükre és erejükre is.

Az utolsó feladat mindkét játékoson kifogott, több órán át rakosgatták a dominókat, végül Szabó Simonnak előbb sikerült megoldani a feladatot, így ő lett a Farm VIP 2023-as győztese.

Szabó Simon nyereménye 14 millió forint.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek