KezdőlapZeneVideóklipekÖrdög Nóra szerint „maga a csoda”, hogy elkészült idei karácsonyi daluk

Ördög Nóra szerint „maga a csoda”, hogy elkészült idei karácsonyi daluk

-

Évek óta hagyomány, hogy karácsonyi dallal rukkol elő Ördög Nóra és családja, ám ez idén majdnem meghiúsult, 3 nappal karácsony előtt készült el az idei daluk. A műsorvezető szerint „maga a csoda”, hogy összejött a daluk.

Három nappal karácsony előtt jelent meg Nánásiék karácsonyi dala, ami idén a „De jó, hogy eljöttél” címet kapta. A dal szinte teljes egészét Tóth Tamás Vitold énekli, és Ördög Nóráék mellett felcsendül benne Frank Sinatra is a mesterséges intelligenciának köszönhetően.

Hirdetés

„Hosszú volt ez az év, az év vége meg különösen nehéz sok szempontból. Nincs mit szépíteni, elfogytunk. Nagyon sok ponton mondhattuk volna, hogy idén elengedjük a karácsonyi dal projektünket, mert egyszerűen nem maradt rá idő, energia” – írták Nánásiék a YouTube csatornájukon.

„Tóth Tamás Vitold erős, tiszta, klasszikusan karácsonyi hangja tökéletes választásnak bizonyult, ennél már csak az a csavar tetszett jobban, amit Dózsa Péter, a dal zenei producere hozott a projektbe, hogy az AI segítségével idézzünk meg egy régi klasszikust, így történhetett meg, hogy az idei Nánásiék karácsonyi dalban a legendás Frank Sinatra is küldi ünnepi üdvözletét” – fűzte hozzá a házaspár a dal születéséről.

Hirdetés

„Szóval maga a csoda, hogy ez a dal elkészülhetett. De csodák igenis léteznek. Különösen karácsonykor. A „De jó, hogy eljöttél” c. dalt azoknak küldjük, akik elveszítették egy közeli hozzátartozójukat. A hiány ilyenkor még fájóbb. De talán az segít, ha arra gondolunk, hogy karácsonykor közelebb jönnek hozzánk a csillagok. Hosszú volt ez az év. De lassan az ünnepekre is azt tudjuk mondani: de jó, hogy eljöttél…” – fogalmazott Ördög Nóra.

Úgy tűnik a „De jó, hogy eljöttél” című dal bejött a rajongóknak.

„Egy jobb, erőteljesebb, egyedibb hangú énekessel valóban hatásosabb lenne, mert az alap és a szöveg tökéletes, mint mindig” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Mindig megérintenek a karácsonyi dalaitok, de most különösen hálás vagyok érte. Nem találtam korábban még olyan dalt, ami megszólítaná a szeretteinket is az angyali világban. Valóban, a föld és ég most összeér, az angyalaink pedig velünk ünnepelnek… Köszönöm Nektek! Szeretettel kívánok Mindenkinek áldott, békés karácsonyt!” – írta egy másik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek