KezdőlapTVMuri Enikő könnyeket csalt Korda György szemébe Cserháti Zsuzsa egyik legszebb slágerével

Muri Enikő könnyeket csalt Korda György szemébe Cserháti Zsuzsa egyik legszebb slágerével

-

Muri Enikő a nyolcvanas évek dalain és előadóin nevelkedett, számos alkalommal hallgatta meg Cserháti Zsuzsa dalait is. A Boldogság, gyere haza című szívfacsaró slágerét adta elő, amelyet Dancsák Gyula és Miklós Tibor szerzett.

A produkció könnyekig hatotta Korda Györgyöt, de a többi zsűritag is meghatódottan hallgatta Muri Enikő énekét.

Hirdetés

„Én óhatatlanul a Cserháti Zsuzsára gondoltam, azért lábadt könnybe a szemembe, mert annyi közös élményünk volt együtt. Az a boldogság egy igazán nevet jelentett, az valakihez szólt. Ahogy azt egyszerűségében Zsuzsa is énekelte, és ahogy azt az Enikő is előadta, ez az ami a közönséget is és minket is egy pillanatra is döbbent csendre…” – mondta Korda György.

„Nekem ez a dal nagyon meghatározó volt, de mai napig nem tudom elénekelni könnyek nélkül” – fogalmazta meg Nagy Bogi, aki hozzátette, micsoda szerencséje volt Korda Györgyéknek, hogy személyesen ismerhették Cserháti Zsuzsát.

Hirdetés

„Cserháti Zsuzsával volt szerencsém együtt énekelni, még a pályám elején, és egész életemre elkísér az az élmény, amikor ő egy két kedves szót szólt hozzám, volt szerencsém a Boldogság gyere haza című dalt együtt énekelni. Amiért Enikővel egy nagy bravó jár, a Katával egyszerre néztünk egymásra, amikor a végén kijöttél és adtál még egy gázpedálra egyet” – fogalmazta meg Feke Pál.

„Én nagyon sok énekesnőtől hallottam már ezt a dalt, én magam is éneklem nagyon gyakran. Cserháti Zsuzsa-dalok közül hangilag talán a legkönnyebb dal, mégis szeretem ezt a dalt, mert lelkileg olyan töltet van benne, amit nagyon sok előadásban nem kaptam meg. A harmadik verzénél hagytad az egészet, ahogy esik úgy puffan, külön köszönöm, hogy hagytad a szívedet kiszakadni” – mondta Janza Kata.

Nektek hogy tetszett a produkció?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek