KezdőlapZeneVideóklipekHatalmas siker a Bon Jovi legújabb karácsonyi dala

Hatalmas siker a Bon Jovi legújabb karácsonyi dala

-

Bon Jovi egy új dallal kedveskedett a rajongóknak az ünnepi szezon alkalmával.

A zenekar most adta ki a „Christmas Isn’t Christmas” című új dalt, amelyben a frontember Jon Bon Jovi azon kesereg, hogy az ünnepek nem ugyanazok, ha egy szerettünk nincs ott.

Hirdetés

„‘Christmas Isn’t Christmas’ egy dal, amit a családról írtam” – nyilatkozta a rocker. „Az érzés, hogy a karácsony tényleg nem karácsony NÉLKÜL, ami sok emléket idézhet fel az emberekben. Azt is szerettem megfordítani, hogy miattatok a karácsony IS karácsony”.

Az Instagramon közzétett bejegyzésében Bon Jovi elmondta, hogy a dalt két évvel ezelőtt írta egy „nehéz” napon, amikor édesapja és édesanyja is megbetegedett. „Ezt ajándékként írtam a szüleimnek és a gyerekeimnek” – írta az énekes.

Hirdetés

A „Christmas Isn’t Christmas” már most nagy siker, a YouTube-on 4 nap alatt csaknem 400 ezren tekintették meg.

Bon Jovinak rengeteg tapasztalata van abban, hogy a rajongókat ünnepi hangulatba hozza. Korábban már kiadták az „I Wish Everyday Could Be Like Christmas” című eredeti karácsonyi dalot, valamint a „Please Come Home For Christmas” és a „Christmas (Baby Please Come Home)” feldolgozásait.

Ráadásul 2020-ban Jon Bon Jovi kiadott egy karácsonyi EP-t, amely találóan az „A Jon Bon Jovi Christmas” címet viselte, és három dalt tartalmazott: „Christmas All Over Again”, „Fairytale of New York” és „If I Get Home on Christmas Day”.

Nektek hogy tetszik a „Christmas Isn’t Christmas” című dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek