KezdőlapZeneVideóklipekGyönyörű téli dallal érkezik az erdélyi Bagossy Brothers Company

Gyönyörű téli dallal érkezik az erdélyi Bagossy Brothers Company

-

Csillogó hópehelykristályok szállingóznak az égőből, miközben a természet beborítja magát a halk csendbe és a téli varázsába. Ebben az időszakban ébrednek életre a dalok, melyek a szív mélyéről fakadva elárasztják lelkünket.

A Bagossy Brothers Company elhozta az idei tél egyik legszebb dalát, amelyben megtapasztalhatjuk amint a hideg levegőben csiripelő madarak és a havas táj szelíd szépsége összefonódik egyetlen dallammá.

Hirdetés

A „Hull a hó” egy olyan dal, ahol a zene magába szippantja a hideg téli esték varázsát, a benne felcsendülő dalsorok egyesítik a szívünket. Ez a különleges zenei élmény elhozzák a tél örök szépségét, ez a dal egy puha takaró a hideg téli estéken.

A „Hull a hó” december 2-án debütált a YouTube-on és máris hatalmas sláger, szó szerint imádják a rajongók. A dalra egy egyszerű, de annál hangulatosabb animációs videóklip készült.

Hirdetés

„Áldás szálljon a BBC csapat minden Tagjára, Családtagjaira és Segítőjére. A Jó Isten segítse Őket az útjukon továbbra is! Boldog, Békés, Áldott Ünnepet Nektek BBC Csapat, és Minden Rajongónak!” – írta egy lelkes rajongó a YouTube-on.

„Vasárnap reggel egy ilyen muzsikára készíteni az ebédet… A fiam játszik,a kutyám horkol… A szomszéd ház teteje havas… Mit kérhet még egy apa? Egy pohárka gyöngyöző bort?? Igazi adventi vasárnap!” – fogalmazta meg egy másik rajongó.

„Örülök, hogy a fiúk visszatértek ahhoz a stílushoz, ami miatt nagyon sokan rajongunk értük… volt egy-két kitérő, ami a kissé túl populárissá vált dalokban volt érezhető…, de szerencsére ez már a múlt… a koncertjeik pedig hatalmas élményt nyújtanak, felnőttek a hírnevükhöz ezen a szinten is” – írta egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek