KezdőlapTVGelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél istennőként tért vissza a Dancing...

Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél istennőként tért vissza a Dancing with the Starsban

-

Csobot Adéllal, Gelencsér Timivel és Tóth Andival táncolt egy fergetegeset Hegyes Berci a Dancing with the Stars fináléjában. A 4. évad fináléját Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte meg!

Igazi girl power volt a Dancing with the Stars fináléjában, Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél istennőként tért vissza a 4. évad utolsó produkciójaként, ahol Hegyes Bercivel táncoltak egy elképesztőt Az operaház fantomja című film betétdalára.

Hirdetés

„Én most már negyedik éve együtt lélegzek a produkcióval, nagyon megtisztelő volt ez a produkció a csajokkal, szerintem nagyon megtisztelő volt” – mondta Gelencsér Tímea.

„Örültem annak, hogy nem megint egy valaki van itt, hanem együtt hárman, egy girl power volt itt, Bercinek egy hatalmas tapsot szeretnék kérni, mert egy hős volt végig” – fűzte hozzá Tóth Andi.

Hirdetés

„Fantasztikus volt itt lenni. Szeretnék gratulálni minden szereplőnek, csodálatosak vagytok. Nagyon megtisztelő volt és én csak annyit kérdeznék, hogy ‘Nem lehetne indulni újra a Dancingben?'” – tette fel a kérdést Csobot Adél, amire Stohl András kifejtette, akár még egy All Stars gálát is kihoznak.

Nektek hogy tetszett a három grácia produkciója?

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek