KezdőlapZeneVideóklipekEd Sheeran meglepte az ausztrál párt egy fellépéssel az esküvőjükön

Ed Sheeran meglepte az ausztrál párt egy fellépéssel az esküvőjükön

-

Ed Sheeran hihetetlenül kedves gesztussal lepte meg az ifjú párt az esküvőjén. Vállalta, hogy élőben előadja „Thinking Out Loud” című dalát, amit a szerelmesek első táncukhoz választottak, és ezzel valóban felejthetetlenné tette számukra ezt a különleges napot.

Minden akkor kezdődött, amikor Matt Debono egy rádióműsor házigazdáihoz fordult segítségért, amikor úgy tűnt, anyagi okokból veszélybe került az esküvőjük menyasszonyával, Kyával. Ráadásul a menyasszony édesanyja nem sokkal korábban öngyilkos lett, és Kya komoly depresszióval küzdött.

Hirdetés

Mivel Matt munkanélküli volt és kétségbeesetten akart segíteni Kyának, írt egy levelet Kyle és Jackie O rádiós műsorvezetőknek, amiben elmondta, hogy szeretné meglepni élete szerelmét azzal az álomesküvővel, amire a kétgyerekes édesanya mindig is vágyott.

Egy hónappal később a párt meghívták a műsorba, és közölték velük, hogy kifizetik az esküvőjüket és a nászútjukat. Ami azonban igazán különlegessé tette a dolgot, az Ed Sheeran váratlan megjelenése volt, aki szerenádot adott az ifjú párnak ez esküvőn.

Hirdetés

De nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor az énekes hasonló fellépéssel lepett meg valakit. Ed Sheeran egy alkalommal egy 10 éves kisfiút is megajándékozott egy közös énekléssel.

Rafa nagypapája, Norman, a világjárvány alatt rákkal küzdött, és a fiú a zene erejével próbálta tartani benne a lelket, annak ellenére, hogy csak videóhívások révén kommunikálhattak.

Szerencsére Norman időközben remisszióba került, és az unokájával együtt jelen lehetett a rádióstúdióban, amikor Rafa kedvenc énekese váratlanul belépett, és a kisfiúval közösen énekelte el „Thinking Out Loud” című slágerét.

Az énekes mindkét alkalommal rendkívül természetesen és szerényen viselkedett, és olyan élményt adott a rajongóinak, amire egész hátralévő életükben örömmel emlékezhetnek vissza.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek