KezdőlapZeneVideóklipekBereczki Zoltán gyönyörű karácsonyi dallal lepte meg rajongóit

Bereczki Zoltán gyönyörű karácsonyi dallal lepte meg rajongóit

-

Egy hete, éppen Szentestét megelőző egy hónappal érkezett meg Bereczki Zoltán ’Téli dalok’ című nagylemeze, amely olyan örök klasszikusokat tartalmaz, mint a „Csillagtérkép”, a „Jössz-e velem” vagy a „Moon River”, de helye kapott rajta több vadonatúj felvétel is.

Az újdonságok közül a „Selyemszalagok” című dalnak Bereczki Zoltán egy igazi téli klipet álmodott meg. Ez már a sokadik karácsonyi dala az énekesnek, tavaly egy szintén fülbemászó dallal lepte meg rajongóit, ezt itt lehet meghallgatni.

Hirdetés

A „Selyemszalagok” klipet a budapesti Centrál Színház színpadán forgatták, amely a színész egyik legmeghatározóbb előadásának A Lepkegyűjtőnek adott otthont.

„A forgatási helyszín is szép éveket idézett, a „Selyemszalagok” dal pedig a felhőtlen, gyermeki boldogságot eleveníti fel bennem. Így karácsony közeledtével eszembe jutnak a régi karácsonyok. Imádtam, ahogy a nagyanyám sütött. Az illatokat most is a számban érzem. Most kevés időm van készülni az ünnepekre, kis túlzással be fogok esni a fa alá” – mesélte Berecki Zoltán.

Hirdetés

A klip megjelenésének napján Bereczki Zoltán és zenekara útra keltek és 16 városban tartanak lemezbemutató koncertet. A budapesti állomás december 12-én a MoMKult-ban lesz. A koncerteken Farkasházi Réka és Kökény Attila lesznek az előadó vendégei.

A ’Téli dalok’ már kapható az ország összes, releváns CD-ket árusító boltjában és üzlethálózatán keresztül, és valamennyi digitális zenei megosztón.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek