KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett Tolvai Reni legújabb slágere, világszínvonalú klip készült hozzá

Megérkezett Tolvai Reni legújabb slágere, világszínvonalú klip készült hozzá

-

Megérkezett Tolvai Reni legújabb dala, amelyet az énekesnő LuvOli-val közösen készített és amelyet az Sztárboxban mutattak be először.

A Sztárbox extra fellépőjeként mutatta be Tolvai Reni és LuvOli legújabb közös dalát, amely a Bántasz címet kapta. A dal egy látványos videóklipet is kapott, amelyet a leholegacy rendezte.

Hirdetés

A Bántasz napjaink egyik legfontosabb társadalmi problémáját járja körül: a közösségi médiában történő bántalmazást. A dal zenéért Tolvai Reni a felelős, szövegét Tolvai Reni, Bánki Beni, Fehér Hollo, és LuvOli írták.

A felkavaró tartalom hatását még tovább fokozza a frissen megjelent klip sötét vizuálja, amelynek első képkockái láttán egy nyomasztó álom kellős közepén találjuk magunkat – akárcsak egy Black Mirror epizódban.

Hirdetés

Fekete-fehér csempe, széttépett papírlapok, talpig feketében és maszkban álló alakok, mint a bántalmazó kommentárok illusztrációi: ebben a kaotikus, street style miliőben jelenik meg a dalszerző-énekesnő a szívós és szép női ideál megtestesítőjeként. Bár első blikkre összeférhetetlennek tűnhet ez a kettősség, a cselekmény előrehaladtával láthatjuk minden mindennel összefügg.

Reni több outfitben, különböző hajszínnel és -formával; van, amikor állva, van, hogy “padlóra küldve” is feltűnik, amely ütős szimbolikával mutat rá arra, hogy akárhogyan változunk – vagy épp változtatunk -, a virtuális tér mögé bújó rosszakarók mindig jelen vannak. Mindeközben a szemtelenül fiatal, mindössze 14 éves LuvOli is színre lép, aki először angolul, majd magyar rap betétekkel egészíti ki a pazar drill beatet és a szókimondó szöveget.

Az énekesnő kapott hideget-meleget az új dalára, de döntsd el te, hogy neked tetszik-e vagy sem!

Tolvai Reni feat. LuvOli – Bántasz

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek