KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett T. Danny és Szakács Gergő közös dala, a rajongók egyenesen imádják

Megérkezett T. Danny és Szakács Gergő közös dala, a rajongók egyenesen imádják

-

Miközben T. Danny sorra halmozza a sikereket a Dancing with the Starsban, addig a zenéről sem feledkezik meg. Az énekesen nemrég kiadta legújabb dalát, amelyet Szakács Gergővel közösen készítettek.

Hatalmas sikereket ér el T. Danny a TV2 táncos showjában, a Dancing with the Starsban, de emellett a zenéről sem feledkezik meg. A fiatal énekes most egy duettel érkezik, amelyet Szakács Gergővel közösen készített.

Hirdetés

A dal „Az életem” címet viseli, zenéjét Závodi Marci és Aranyosi Norbert szerezte, szövegét maga az énekes írta. A dalra forgatott videóklipet Rádli Bence rendezte. A sláger jelenleg a YouTube trending 2. helyén szerepel, egy hét alatt több mint 600 ezer megtekintést generált.

„Szakács Gergő magasan az egyik Top férfihang itthon. Brutál az a tiszta magasság és könnyedség” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

Hirdetés

„Mondám hogy ez igazi iparos munka volt srácok, de ez túlmutat ezen. Zseniális. Szakács Gergő bármihez nyúlsz arany lesz belőle, Danika pedig mindig tartogat meglepetéseket” – fűzte hozzá egy másik.

„Jesszusom micsoda páros,sose gondoltam volna, de ezt kár lett volna kihagyni, gratulálok Fiúk, fantasztikus lett. Olyan jó Gergő hogy megmutatod magad több stílusban, ez hang teljesen magával ragad,alig várom a koncerted” – írta egy harmadik.

„Az elmúlt 5 évben nem halottam ilyen jó zenét, a ritmustól a hideg futkos a hátamon, a szöveg pedig nagyon ütős. Köszi srácok” – írta egy negyedik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek